Menu

Specialist in legpluimveevoeders

Legmeel AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei (AR) levert een uitgebreid assortiment legpluimveevoeders en heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van pluimveevoer. Deze voeders kenmerken zich door de goede structuur. Verder dragen de legpluimveevoeders bij aan een goede opstart en een uitstekende lever- en darmgezondheid. Dit leidt tot veel 1e soort eieren met een goed eigewicht en scherpe voerkosten. De basis voor een maximaal resultaat.

Voer voor behandelde en onbehandelde hennen

Innovatie award voor Zuiver Voer

Het snavelkapverbod brengt grote veranderingen teweeg en vraagt om een andere bedrijfsvoering en ander voer. Op basis van uitvoerig onderzoek en praktijkervaringen ontwikkelde AR optimaal voer voor onbehandelde hennen. Zuiver voer met de juiste structuur en de juiste samenstelling van grondstoffen. Voer waarmee u klaar bent voor het snavelkapverbod.

Uniform en scherp structuurvoer
Het snavelkapverbod heeft veel invloed op het gedrag van de hennen. Kippen met een volledige snavel nemen selectiever voer op. Hierdoor worden niet alle nutriënten opgenomen. Dit leidt tot een onbalans in de leghen waardoor deze sneller afwijkend gedrag vertoont. Voor topprestaties van onbehandelde leghennen is daarom een uniform en scherp structuurvoer nodig. Om de ideale structuurwaardes van het voer te realiseren, wordt de fabriek in Barneveld aangepast.

Structomix
Wij produceren geen meel, kruimel of korrel, maar Structomix: onze benaming voor uniform en scherp structuurvoer voor onbehandelde hennen. De kwaliteit van het pluimveevoer wordt grofweg bepaald door twee aspecten: de ingrediënten en de wijze van verwerken. Het voer is scherp voor een goede darmwerking en uniform zodat selectieve opname wordt voorkomen. Dit voer past perfect in onze Zuiver Voer-filosofie.

Zuiver Voer.
Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. De zuivere grondstoffen die wij verwerken zijn uitsluitend veilig en voor pluimvee goed verteerbare grondstoffen. Daarnaast voegen we essentiële vitaminen, mineralen en eiwitten aan het voer toe. Met behulp van de juiste structuur worden nutriënten goed opgenomen in de kip. Dit verhoogt de natuurlijke weerstand en zorgt voor een betere vertering. 

Assortiment

Ons assortiment legpluimveevoeders bestaat uit drie reeksen Structomix. In iedere fase hebben we passend voer om uw hen optimaal te ondersteunen en het maximale resultaat te behalen. Ook voor Freiland en biologische leghennen hebben we een uitgebreid assortiment.

Structomix Profit: voor een scherpe voerprijs
Structomix Uniek: voor maximaal technisch resultaat
Structomix Flora: voor maximale veiligheid

De lijnen zijn opgebouwd uit prelegvoer en fase 1, 2 en 3 voer. In elke fase is er keuze uit varianten met meer aminozuren voor extra lichaams- of eigewicht, uit GMO en non-GMO en donkere en lichte dooier.

Klik op de afbeelding om het document te downoaden

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route