Pluimvee
Voeders

Legpluimveevoeders

Het assortiment gangbare legpluimveevoeders bevat voor iedere fase het juiste voer. Het assortiment bevat ook voeders die voldoen aan de eisen van VLOG (non-GMO). Uniek is de toepassing van dierlijke eiwitten.

Reeksen

Iedere fase bevat meerdere reeksen. Zo kan je eenvoudig het voer kiezen dat past bij jouw doelstellingen.
Uniek-reeks: maximaal technisch resultaat
Flora-reeks: maximale veiligheid
Profit-reeks: scherpe voerprijs


Betrouwbare samenstelling

Door onze deelname aan het keurmerk VoederWaarde.nl heb je inzicht in wat je jouw hennen voert: veilig en betrouwbaar voer. Van essentiële grondstoffen heeft AR een fysieke voorraad. Op deze manier wordt een stabiele samenstelling geborgd.


Dierlijke eiwitten

In onze fabriek mogen dierlijke eiwitten zoals verwerkt dierlijk eiwit (Processed Animal Protein - PAP's) en vismeel toegepast worden. Dierlijk eiwitten hebben een zeer gunstig aminozuurpatroon en zijn beter verteerbaar voor kippen dan plantaardig eiwit. Een betere vertering zorgt ervoor dat er minder onverteerde delen overblijven. Dit resulteert in een goede darmflora, wat leidt tot gezondere kippen en een beter welzijn. Het gebruik van deze eiwitten draagt ook bij aan het sluiten van eiwit- en mineralenkringlopen.

€i-plus aanpak

AR werkt via de €i-plus aanpak. Hiermee brengen we kosteloos alle facetten van jouw bedrijf in kaart. De €i-plus aanpak bestaat uit drie componenten. Aan de basis staat ons Zuiver Voer, en in het bijzonder Structomix. Daarnaast ondersteunen wij je met specialistisch advies over het management en sparren wij graag met jou over de resultaten. Wat gaat er goed en wat zijn de verbeterpunten? Dit levert ook weer waardevolle informatie op voor het volgende koppel. Het uitgangspunt is het rendement en de toekomst van jouw bedrijf.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten legpluimvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Henno van den Bruinhorst
Verkoopleider pluimvee
Foto Henno van den Bruinhorst
Foto Henno van den Bruinhorst
Contact met
Henno van den Bruinhorst
Verkoopleider pluimvee
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Foto Hans Ebbers
Foto Hans Ebbers
Contact met
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Jan-Willem van Os
Specialist pluimvee
Foto Jan-Willem van Os
Foto Jan-Willem van Os
Contact met
Jan-Willem van Os
Specialist pluimvee