Sector

Vleesvarkens

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor vleesvarkens. Onze specialisten denken graag met je mee hoe je goede resultaten kunt behalen met gezonde vleesvarkens en veel werkplezier.

Concepten & producten

Gezond hARd groeien met Zuiver Voer

Wij geloven dat vitale en gezonde varkens veilig, duurzaam en lekker vlees leveren. Wij ontwikkelen en verkopen daarom innovatieve voerconcepten met oog voor gezondheid, duurzaamheid en welzijn. Voor iedere vraaggestuurde keten bent u bij ons aan het juiste adres.

AR produceert de vleesvarkensvoeders volgens de basisprincipes van Zuiver Voer. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben. Naast voer leveren wij de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de varkens maximaal te laten presteren.

Samen met u werken wij aan een efficiëntere groei, een maximale slachtkwaliteit en een hoger rendement.

Prestaties vleesvarkens in beeld met Vleesvarkens Resultaat Inzicht

Elke maand ontvangt u een overzicht per mail met daarop de belangrijkste technische kengetallen. Zo ziet u in één oogopslag uw eigen maandelijkse resultaten en hoeveel die afwijken ten opzichte van de benchmark.

Onze concepten voor de varkenshouderij

AgruniekRijnvallei werkt met een duidelijke visie. We werken alleen met producten waar we achter staan en die de varkenshouder verder helpen. Je leest er hier over.

Hittestressmix zeugen en vleesvarkens

De hittestressmix voor zeugen & vleesvarkens bevat specifieke mineralen en vitaminen die er voor zorgen dat de nadelige gevolgen van hittestress worden verminderd.

Lees meer

Vleesvarkensvoeders

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment vleesvarkensvoeders. Bij de samenstelling van de voeders staan efficiënte groei, maximale slachtkwaliteit en het rendement centraal.

Lees meer

CCM

CCM (Corn Cob Mix) is een bijzondere en zeer smakelijke grondstof. Het is goed verteerbaar en door het hoge zetmeelgehalte zorgt CCM voor een goede en gemakkelijke groei.

Lees meer

Vleesvarkens Resultaat Inzicht

Vleesvarkens Resultaat Inzicht is een goed hulpmiddel om de resultaten van de vleesvarkens in beeld te krijgen.

Lees meer

Onze specialisten varkens

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten varkens de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over voerstrategie, klimaat en management.

André Kamp
Specialist varkens
Foto André Kamp
Foto André Kamp
Contact met
André Kamp
Specialist varkens
Carool Peters
Specialist varkens
Foto Carool  Peters
Foto Carool  Peters
Contact met
Carool Peters
Specialist varkens
Hans van der Knaap
Specialist varkens
Foto Hans van der Knaap
Foto Hans van der Knaap
Contact met
Hans van der Knaap
Specialist varkens
Rob Schurink
Nutritionist
Foto Rob Schurink
Foto Rob Schurink
Contact met
Rob Schurink
Nutritionist