Handen

Visie en missie

Geen loze verhalen, geen mooie woorden maar dingen echt realiseren. Samen de schouders eronder zetten, wat de uitdaging ook is.

Onze visie

De vraag naar producten, de spelers op de markt, de prijs van grondstoffen, de wetgeving, de invloed van de consument; zo’n beetje alles verandert. Het wordt er niet eenvoudiger op. Ondernemen in de agrarische sector is topsport. Het succesvol runnen van een agrarische onderneming betekent kiezen voor een vertrouwde, sterke partner die de juiste producten en ondersteuning biedt. Die partner wil AR zijn voor haar leden en afnemers.

Onze missie

In de veranderende omgeving stimuleren en ondersteunen we onze leden actief bij het optimaliseren van hun bedrijf. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige producten en praktische adviezen. Vanuit onze coöperatieve achtergrond werken we schouder aan schouder samen op basis van wederzijds vertrouwen. Samen zoeken we naar unieke en slimme oplossingen. Hierbij adviseren we niet alleen, maar realiseren we wat we beloven. Dit doen we vanuit praktisch partnerschap. Want de mensen van AR zijn, net als onze leden, echte aanpakkers.