Specialisten varkens bij zeugen met biggen
Sector

Zeugen

AgruniekRijnvallei (AR) levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor zeugen. Onze specialisten denken graag met je mee hoe je goede resultaten kunt behalen met gezonde zeugen en veel werkplezier.

Concepten & producten

Sterke zeugen, vitale biggen met Zuiver Voer

Wij ontwikkelen en verkopen innovatieve voerconcepten met oog voor duurzaamheid en welzijn. Naast de productiviteit en de levensduur van de zeugen staat de bigoverleving centraal.

We produceren de zeugenvoeders volgens de basisprincipes van Zuiver Voer. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben. Essentieel voor kracht en vitaliteit zijn de structuur en de vezelwerking van het voer. Zeugen die voer krijgen dat grover is gemalen en waaraan extra vezelfractie is toegevoegd krijgen vitalere en zwaardere biggen. AR heeft de zeugen- en biggenvoerfabriek zo ingericht dat grover gemalen voer met extra vezelfractie geproduceerd kan worden. Met automatische zeefwisseling en met een frequentie-geregelde toerentalregeling van de hamermolens kunnen we voor elke voersoort traploos de gewenste maalfijnheid instellen.

Specialist die spek en spierdikte meet bij zeugen Specialist die spek en spierdikte meet bij zeugen Specialist die spek en spierdikte meet bij zeugen
Vitalere zeugen door AR Conditiescan

Zeugen met een goede conditie krijgen vitalere biggen en hebben een betere biest- en melkproductie. Een spek/spiermeting geeft een goede indruk van de conditie van de zeug.

Onze concepten voor de varkenshouderij

Sterke zeugen en vitale biggen. Onze concepten en producten én een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Big met zonnebril

Hittestressmix zeugen en vleesvarkens

De hittestressmix voor zeugen & vleesvarkens bevat specifieke mineralen en vitaminen die er voor zorgen dat de nadelige gevolgen van hittestress worden verminderd.

Lees meer
Vleesvarkens aan brijvoerbak

Tarwezetmeel Kröner

Tarwezetmeel Kröner is een zetmeelrijk product. De vloeibare tarwezetmeel ontstaat bij het winnen van zetmeel en gluten uit tarwe.

Lees meer

Agrumix granenmengsels

Agrumixen zijn granenmengsels - geperst of gekruimeld. De mengsels zijn ideaal om voerkosten te verlagen en een tekort aan bijproducten in een bepaalde periode op te vangen.

Lees meer

Zeugen Inzicht

Als zeugenhouder is het belangrijk om de technische resultaten continu in beeld te hebben. Een goed hulpmiddel hierbij is Zeugen Inzicht.

Lees meer
Specialist die spek en spierdikte meet bij zeugen

AR Conditiescan zeugen

Zeugen met een goede conditie krijgen vitalere biggen en hebben een betere biest- en melkproductie. De AR Conditiescan geeft een goede indruk van de conditie van de zeug.

Lees meer

Zeugenvoeders

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment zeugenvoeders. Naast de productiviteit en de levensduur van de zeugen staat de bigoverleving centraal.

Lees meer

Onze specialisten varkens

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten varkens de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over voerstrategie, klimaat en management.

Britt Engelsman
Specialist varkens
Foto Britt Engelsman
Foto Britt Engelsman
Contact met
Britt Engelsman
Specialist varkens
Marcel Schennink
Voedingsexpert varkens
Foto Marcel Schennink
Foto Marcel Schennink
Contact met
Marcel Schennink
Voedingsexpert varkens
Evert Voortman
Specialist varkens
Foto Evert Voortman
Foto Evert Voortman
Contact met
Evert Voortman
Specialist varkens
Hans van der Knaap
Specialist varkens
Foto Hans van der Knaap
Foto Hans van der Knaap
Contact met
Hans van der Knaap
Specialist varkens
Onze specialisten
Britt