Rosékalveren in de stal AgruniekRijnvallei voeders
Sector

Rosékalveren

Onze specialisten van AgruniekRijnvallei (AR) vertalen je bedrijfsspecifieke wensen in een afgestemd voeradvies. Omdat de voerbehoefte van de kalveren en de voerprijzen voortdurend veranderen, optimaliseren we het rantsoen regelmatig.

Concepten & producten

Goede rosékalveren met Zuiver Voer

Bij AR geloven we in Zuiver Voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken.

Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van de rosékalveren en dus voor je rendement. Ook voor de wereld om ons heen is Zuiver Voer de beste keuze. Want Zuiver Voer draagt bij aan een transparante en verantwoorde voedselketen. Met Zuiver Voer kijken we vooruit en zijn we voorbereid op wat komen gaat.

Onze concepten voor rosékalveren

Steeds meer vleesvee wordt geproduceerd volgens concepten gericht op het dier en de consument. Daarnaast stelt de overheid eisen op het gebied van voedselveiligheid en dierwelzijn. Tegelijkertijd moeten de rosékalveren wel presteren. Ze moeten goed groeien, gezond blijven en smaakvol vlees opleveren. In dit speelveld is het de uitdaging om op een efficiënte wijze een hoog productieniveau te behalen en tegelijkertijd het welzijn van de dieren te managen. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol.

Rosékalveren Janssen van Doorn

Assortiment Rosévoeders

De rosévoeders van AR zijn afgestemd op de specifieke behoefte van rosékalveren. Dit draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en een hoger rendement.

Lees meer

Kalverstructuurmix Compleet

Een smakelijke traktatie voor de kalveren. De mix is afgestemd op de behoefte en de ontwikkeling van het kalf in de melkperiode en tijdens de overgang rond het spenen.

Lees meer
Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien
Ruwvoerteelt

Ruwvoer is een belangrijk onderdeel van het rantsoen van rosékalveren. Kwalitatief ruwvoer is goud waard. Om een maximale gewasopbrengst te halen moeten alle facetten van de ruwvoerteelt kloppen.

Onze specialisten rosékalveren

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Foto Harm van Hattem
Foto Harm van Hattem
Contact met
Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Onze specialisten
Harm