AR Biologisch

Gezonde dieren en gewassen

AR Biologisch produceert en levert biologische voeders: van legpluimveevoer tot zeugenvoer en van lammerenkorrel tot melkveebrok. Ook kun je bij ons terecht voor alles voor de teelt van een gezond gewas.

Gespecialiseerde biologische voerfabrieken

AR Biologisch beschikt over gespecialiseerde biologische fabrieken in Barneveld, Helvoirt en Wichmond. Hierdoor kan er diersoortgericht gewerkt worden. Door de brede inzet van biologische grondstoffen worden de ideale samenstellingen van het voer gerealiseerd. De voeders voldoen aan de Skal-normen, zijn veilig en staan voor een topresultaat. De voeders worden geproduceerd volgens onze Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Uiteraard voldoen de voeders aan de eisen vanuit Skal.

Biologische teelt

AgruniekRijnvallei (AR) biedt daarnaast ook een uitgebreid assortiment biologische zaaizaden, plantversterkers en meststoffen. Naast een snelle levering van benodigdheden voor je teelt adviseren wij je graag over hoe je een gezond gewas kunt telen. 

Omschakelen naar biologisch

Omschakelen naar biologisch is een vaak jarenlang proces. Onze specialisten biologisch denken graag met je mee.

Meer informatie

Onze specialisten hebben gevoel hebben voor de biologische sector. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met Wim Krajenbrink, manager AR Biologisch of neem bel naar onze klantenservice, 0317-499520.