Geitenlammetjes Veldhuizen
Sector

Lammerenopfok

AgruniekRijnvallei (AR) levert een compleet assortiment voor een zorgeloze opfok van je lammeren: van melkpoeders en voeders tot mineralen. Welk voerschema je kiest hangt af van jouw doelstellingen. Onze specialisten denken graag met je mee!

Concepten & producten

Gezond hARd groeien met Zuiver Voer

Een hoge melkproductie begint bij een optimale opfok van de lammeren. Een goed ontwikkeld lam is de basis voor een goed producerende melkgeit. Het doel is een melkgeit waarmee een hoge efficiëntie en een hoog voersaldo wordt gerealiseerd. Het voeren van zuivere, smakelijke en goed verteerbare grondstoffen resulteert in een hoge groei. AR levert een compleet assortiment voor een zorgeloze opfok van je lammeren. Onze specialisten kunnen je over de totale opfok adviseren. Samen met jou gaan we voor het maximale resultaat, want een goede start is de basis voor hARd melken.

De opfokvoeders van AR kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en hun smakelijkheid. Zuiver Voer staat garant voor lammeren met een gezonde, snelle groei en een goede eerste lactatie. 

Onze concepten voor de geitenhouderij

Een hoge melkproductie begint bij een optimale opfok van de lammeren. Onze concepten en producten én een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Structuurbrok Gras

Zuiver Voer

AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben.

Lees meer
Geiten in de stal kijkend in de camera

Regulier assortiment geiten

Alleen gezonde geiten zijn in staat die extra liters melk te geven. De juiste optimalisatie van het rantsoen en een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Lees meer
Geitenlammetjes Veldhuizen

Opfokvoeders lammeren

Een hoge melkproductie begint bij een optimale opfok van de lammeren. Een goed ontwikkeld lam is de basis voor een goed producerende melkgeit.

Lees meer
AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR
Gemakkelijk en snel online bestellen

Of je nu vaste klant bent of een keer zakgoed van AR wilt proberen, een online bestelling plaatsen is zo gedaan! Ons bestelportaal Mijn AR is een website en app voor onze vaste klanten. Wil je een keer zakgoed proberen van AR? Bestel dan via de AR Webshop.

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over de opfok, voerefficiëntie en gezondheid. 

Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Fleur Kroone
Specialist geiten
Foto Fleur Kroone
Foto Fleur Kroone
Contact met
Fleur Kroone
Specialist geiten
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Onze specialisten
Sharon