Geiten
Voeders

Regulier assortiment geiten

Alleen gezonde geiten zijn in staat die extra liters melk te geven. De juiste optimalisatie van het rantsoen en een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Speciaal voor de professionele geitenhouderij heeft AgruniekRijnvallei (AR) een assortiment voeders ontwikkeld. Deze voeders zijn afgestemd op de specifieke behoeften van geiten. Het assortiment geitenvoeders bevat ook voeders voor het compleet voeren van geiten. De geitenvoeders van AR staan garant voor gezonde geiten die in staat zijn veel liters met de juiste gehalten te produceren.

Voerwaardekenmerk Sereen

Je geiten hebben voldoende Sereen nodig voor een gezonde vertering, mooie mest en optimale voerefficiëntie. De behoefte aan Sereen is belangrijk voor een gezonde geit. Deze behoefte heeft AR verwerkt in de geitenvoeders.

Individueel bewerkte grondstoffen 

AR verwerkt individueel bewerkte grondstoffen in de geitenvoeders. Dit zorgt voor een rustige fermentatie in de pens. Het voordeel hiervan is dat er veel energierijke producten gevoerd kunnen worden in combinatie met een gezonde pensflora

Eigen samenstellingen

Voor iedere geitenhouder hebben wij een passende samenstelling in het assortiment. Uiteraard zijn eigen samenstellingen ook mogelijk.

Rantsoenoptimalisatie

De geitenspecialisten van AR kunnen ook een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Zij vertalen je wensen in een voeradvies dat precies is afgestemd op jouw bedrijf. Het uitgangspunt is de behoefte van je geiten.

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over de opfok, voerefficiëntie en gezondheid. 

Koert Kuizenga
Specialist geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Specialist geiten
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Onze specialisten
Sharon