Blonde D' Aquitaine Agruniekrijnvallei Voeders
Sector

Vleesvee

Wij leveren een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor vleesvee. Afhankelijk van je situatie, visie en het bedrijfseigen ruwvoer stellen we het beste rantsoen samen. Onze specialisten van AgruniekRijnvallei (AR) helpen je hier graag bij!

Concepten & producten

Goed vleesvee met Zuiver Voer

Bij AR geloven we in Zuiver Voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken.

Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van het vleesvee en dus voor je rendement. Ook voor de wereld om ons heen is Zuiver Voer de beste keuze. Want Zuiver Voer draagt bij aan een meer transparante en verantwoorde voedselketen. Met Zuiver Voer kijken we vooruit en zijn we voorbereid op wat komen gaat.

Onze concepten voor de vleesveehouderij

Steeds meer vleesvee wordt geproduceerd volgens concepten gericht op het dier en de consument. Daarnaast stelt de overheid eisen op het gebied van voedselveiligheid en dierwelzijn. Tegelijkertijd moet het vleesvee wel presteren. De runderen moeten goed groeien, gezond blijven en smaakvol vlees opleveren. In dit speelveld is het de uitdaging om op een efficiënte wijze een hoog productieniveau te behalen en tegelijkertijd het welzijn van de dieren te managen. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol.

Vleesveevoeders Henk Kerstens

Assortiment Vleesveevoeders

Om een goed rendement bij uw vleesvee te realiseren is een goede voeding vereist. AR draagt hieraan bij met een assortiment voeders dat is afgestemd op de specifieke behoefte van vleesvee.

Lees meer
Vleesvee Henk Kerstens

Assortiment Bief Select

Goede voeding is een eerste vereiste voor een goed rendement bij uw stieren. Speciaal voor de productie van vlees binnen de Bief Select-keten heeft AR een compleet assortiment Bief Select-voeders samengesteld.

Lees meer

Kalverstructuurmix Compleet

Een smakelijke traktatie voor de kalveren. De mix is afgestemd op de behoefte en de ontwikkeling van het kalf in de melkperiode en tijdens de overgang rond het spenen.

Lees meer
Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien
Ruwvoerteelt

Ruwvoer is een belangrijk onderdeel van het rantsoen van vleesvee. Kwalitatief ruwvoer is goud waard. Om een maximale gewasopbrengst te halen moeten alle facetten van de ruwvoerteelt kloppen.

Onze specialisten vleesvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Foto Harm van Hattem
Foto Harm van Hattem
Contact met
Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Foto Jacco Camps
Foto Jacco Camps
Contact met
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Onze specialisten
Harm