Rundvee
Voeders

Assortiment Bief Select

Uitgebalanceerde voeding voor luxe stieren.

Goede voeding is een eerste vereiste voor een goed rendement bij je stieren. Speciaal voor de productie van vlees binnen de Bief Select-keten heeft AR een compleet assortiment Bief Select-voeders samengesteld. Deze voeders worden geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en een hoger rendement.

Begeleiding

De vleesveespecialisten van AR hebben veel kennis van de sector. Samen met jou volgen zij de resultaten van je stieren en bepalen zij de voerstrategie. Daarnaast hebben zij regelmatig overleg met de specialisten van Bief Select.

Rantsoenoptimalisatie

De vleesveespecialisten van AR kunnen voor jou een bedrijfsspecifiek rantsoen opstellen. Het uitgangspunt is de behoefte van de stieren. Omdat de voerbehoefte van de stieren verandert in de loop van de mestperiode en ook de voerprijzen doorlopend veranderen, wordt het rantsoen daarom regelmatig opnieuw geoptimaliseerd. Zo ben je verzekerd van scherpe voerkosten per kilogram groei.

Rendementsberekening

Hoe hoog is de voerwinst? Wat is het saldo? Hoe heeft de koppel het gedaan ten opzichte van andere koppels? Met de rendementsberekening van AR krijg je antwoord op deze vragen. De resultaten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en desgewenst voorzien van een passend advies.

Zuiver Voer 

Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Door de individuele bewerking kunnen we bepaalde grondstoffen grover houden, wat zorgt voor meer structuur in de brok. De vleesveestructuurmixen bevatten zelfs ongemalen grondstoffen. Alle voeders voldoen aan het keurmerk VoederWaarde.nl. Dit houdt onder andere in dat onze afnemers volledig inzicht hebben in de grondstofsamenstelling.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het assortiment Bief Select-voeders van AR? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn ARARwebshop of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten vleesvee en rosékalveren

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Foto Harm van Hattem
Foto Harm van Hattem
Contact met
Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Foto Jacco Camps
Foto Jacco Camps
Contact met
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Onze specialisten
Harm