De mooiste sector om in te werken

Werken bij AgruniekRijnvallei

Ben je op zoek naar een baan in de mooiste sector? Kijk dan eens bij onze vacatures. We zoeken mensen voor verschillende functies, zowel in de fabriek, op de boer als op kantoor. We ontmoeten je graag!

Meer over AR

Werken bij AR

Operator Barneveld
30 mei 2024

Operator Barneveld

Heb jij gevoel voor techniek en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is de functie van operator iets voor jou! Voor onze mengvoerfabriek in Barneveld zijn we op zoek naar (aankomend) operators.
Lees meer
Specialist rundvee
22 mei 2024

Specialist rundvee

Heb jij een passie voor rundvee, ben je ambitieus en klaar voor een nieuwe uitdaging? Geweldig! We zoeken een enthousiaste collega om ons team te versterken! Solliciteer nu.
Lees meer
Junior specialist rundvee
22 mei 2024

Junior specialist rundvee

Ben jij net afgestudeerd, heb je een passie voor rundvee en ben je klaar om je carrière te starten? Geweldig! We zoeken een enthousiaste junior collega om ons team te versterken! Solliciteer nu.
Lees meer
Nutritionist/formulator
15 mei 2024

Nutritionist/formulator

De afdeling nutritie staat centraal in het creëren en verbeteren van diervoeders met een optimale voedingswaarde. Word jij enthousiast van de dagelijkse uitdaging om hoogwaardig veevoer te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!
Lees meer
Specialist legpluimvee (32-40 uur)
2 mei 2024

Specialist legpluimvee (32-40 uur)

In een uitdagende markt zoeken we de kansen op. Samen met onze klanten werken we zo aan een toekomstbestendige sector. We zien volop mogelijkheden om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder te doen laten groeien. Ter uitbreiding van het pluimvee team is Salentijn Recruitment voor ons op zoek naar een commerciële specialist legpluimvee.
Lees meer
Junior commercieel specialist legpluimvee, regio Midden- en/of Zuid-Nederland
19 april 2024

Junior commercieel specialist legpluimvee, regio Midden- en/of Zuid-Nederland

Ben jij jong, gedreven, pluimveeliefhebber en sta je te springen om aan de slag te gaan? Top! We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega!
Lees meer
Operator
21 februari 2024

Operator

Als operator in onze mengvoerfabriek zorg je ervoor dat ons productieproces soepel verloopt en onze klanten op tijd de juiste voeders in ontvangst kunnen nemen.
Lees meer
Specialist bedrijfsontwikkeling
19 februari 2024

Specialist bedrijfsontwikkeling

Ben jij de (aankomend) specialist die in staat is om ondernemers te ondersteunen bij een toekomstgerichte landbouw in een sterk veranderende markt? Dan ben jij het talent waar we naar op zoek zijn.
Lees meer
Pagina van 2

Wij zijn AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. 

We zijn een coöperatie met ongeveer 1.700 leden. Samen zijn zij eigenaar en ook afnemer van AR. We stimuleren onze leden bij het optimaliseren van hun bedrijf en het realiseren van een gezond inkomen. Hierbij hebben we niet alleen oog voor het heden, maar ook voor toekomstige generaties.