De mooiste sector om in te werken

Werken bij AR

Ben je op zoek naar een baan in de mooiste sector? Kijk dan eens bij onze vacatures. We zoeken mensen voor verschillende functies, zowel in de fabriek, op de boer als op kantoor. We ontmoeten je graag!

Meer over AR

Werken bij AR

Commercieel specialist legpluimvee
5 augustus 2022

Commercieel specialist legpluimvee

Heb jij het in je om samen met de pluimveehouder het beste uit zijn bedrijf te halen? Solliciteer dan nu, want wegens groei zijn we op zoek naar uitbreiding van het team.
Lees meer
Expeditieplanner
28 juni 2022

Expeditieplanner

In deze spilfunctie ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal organiseren en coördineren van onze bulk- en zakgoedexpeditie. Daarnaast heb je intensief contact met zowel chauffeurs, klanten en productie als met de afdeling verkoop.
Lees meer
Chauffeur bulkwagen
28 juni 2022

Chauffeur bulkwagen

AgruniekRijnvallei Voer produceert hoogwaardige voeders en zorgt voor begeleiding op maat. We zijn op op zoek naar een chauffeur voor het transporteren van onze mengvoeders in bulk vanaf onze fabrieken.
Lees meer
Aankomend specialist varkenshouderij
19 mei 2022

Aankomend specialist varkenshouderij

Als aankomend specialist varkenshouderij verkoop je varkensvoeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties gericht op het maximaliseren van het saldo op de bedrijven.
Lees meer
Operator
19 mei 2022

Operator

Als operator in onze mengvoerfabriek zorg je ervoor dat ons productieproces soepel verloopt en onze klanten op tijd de juiste voeders in ontvangst kunnen nemen.
Lees meer

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. We werken hard én maken plezier. We omarmen iedere collega als lid van onze familie en doen regelmatig leuke dingen samen.