Wageningen AgruniekRijnvallei
De mooiste sector om in te werken

Werken bij AR

Ben je op zoek naar een baan in de mooiste sector? Kijk dan eens bij onze vacatures. We zoeken mensen voor verschillende functies, zowel in de fabriek, op de boer als op kantoor. We ontmoeten je graag!

Meer over AR

Werken bij AR

Allround medewerker Rijnzate Doetinchem
21 november 2022

Allround medewerker Rijnzate Doetinchem

Voor Rijnzate Doetinchem zijn we opzoek naar een allround medewerker. Een mooie combinatie van veel buiten werken op ons terrein en meewerken aan de productieprocessen. Je krijgt de kans te groeien tot een veelzijdige allrounder en operator.
Lees meer
Senior medewerker kwaliteitszorg
17 november 2022

Senior medewerker kwaliteitszorg

Diervoeders moeten van onbesproken kwaliteit zijn. De eisen waaraan de voeders moeten voldoen veranderen voortdurend. Lijkt het jou een uitdaging om dagelijks bezig te zijn met de verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten?
Lees meer
Specialist varkenshouderij
1 november 2022

Specialist varkenshouderij

Als specialist varkenshouderij verkoop je varkensvoeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties gericht op het maximaliseren van het saldo op de bedrijven.
Lees meer
Coördinator logistiek AR Plant
13 oktober 2022

Coördinator logistiek AR Plant

Zie jij het als uitdaging om het logistieke proces van AR Plant te coördineren en mee te denken over mogelijke verbetering van processen? Solliciteer dan nu!
Lees meer
Expeditieplanner
6 oktober 2022

Expeditieplanner

In deze spilfunctie ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal organiseren en coördineren van onze bulk- en zakgoedexpeditie. Daarnaast heb je intensief contact met zowel chauffeurs, klanten en productie als met de afdeling verkoop.
Lees meer
Operator
19 mei 2022

Operator

Als operator in onze mengvoerfabriek zorg je ervoor dat ons productieproces soepel verloopt en onze klanten op tijd de juiste voeders in ontvangst kunnen nemen.
Lees meer

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. We werken hard én maken plezier. We omarmen iedere collega als lid van onze familie en doen regelmatig leuke dingen samen.