Celgetal-Vitaal-korrel-in-handen

Stages en afstudeeropdrachten voer

Studeer je en ben je op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht? Top! We zijn op zoek naar jonge, gedreven studenten.

Binnen onze organisatie bieden wij regelmatig stages en afstudeeropdrachten aan. Uiteraard worden deze afgestemd op jouw opleiding en word je intensief begeleid. Je krijgt veel aandacht en feedback en doet veel kennis op over de agrarische sector. Wanneer jij je proactief opstelt en je kansen pakt, zal je het maximale uit je stage-/afstudeerperiode halen. 

Veel stages en afstudeeropdrachten staan in het teken van onderzoek. De resultaten van het onderzoek worden in de praktijk ingezet om het rendement van onze klanten te verbeteren.

AR is een dynamische organisatie die met haar Zuiver Voer een prominente rol speelt in de Nederlandse veehouderij. Naast voer leveren we de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de dieren maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de veehouder vinden we hierbij belangrijk.

Wat bieden wij?

  • interessante stageopdrachten/onderzoeken;
  • ruimte voor eigen initiatieven en talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • stagevergoeding;
  • persoonlijke begeleiding;
  • werkplezier in een enthousiast team.

Ons verlanglijstje

  • je volgt een HBO/WO-studie in de agrarische sector;
  • je bent initiatiefrijk;
  • je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Wij zijn AR

AR produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. 

We zijn een coöperatie van ongeveer 2.000 agrarische ondernemers. Samen zijn zij eigenaar en ook afnemer van AR. We stimuleren onze leden bij het optimaliseren van hun bedrijf en het realiseren van een gezond inkomen. Hierbij hebben we niet alleen oog voor het heden, maar ook voor toekomstige generaties.

Ik heb interesse in een stage/afstudeeropdracht

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.