Zwart-witte en roodbonte koeien aan het voerhek
Sector

Melkvee

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor melkvee. Afhankelijk van jouw situatie, visie en het bedrijfseigen ruwvoer stel je in enkele stappen het beste rantsoen samen. Onze specialisten staan voor je klaar!

Concepten & producten

Gezond hARd melken met Zuiver Voer

Op een efficiënte wijze een hoog productieniveau behalen en tegelijkertijd de gezondheid van je dieren managen. Dat is jouw uitdaging. Op veel dingen heb je grip. Maar niet op alles. Zo wordt de melkveesector de laatste jaren met veel veranderingen geconfronteerd op het gebied van wet- en regelgeving. Voor jou betekent dit veel onzekerheid en een nieuwe strategie. Efficiënt veel liters melk produceren, daar draait het om. Met een hoge efficiëntie bespaar je immers op voeraankoop en fosfaatproductie. Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van jouw melkkoeien en dus voor jouw rendement. 

Melkvee melkrobot
Koeien op stal Koeien op stal Koeien op stal
Actie Maxammon grain Gerst

Tot en met 16 september 2022 kun je profiteren van € 5,- korting per ton op de dagprijs bij een bestelling van Maxammon grain Gerst zowel in bulk als losgestort.

Onze concepten voor de melkveehouderij

Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Onze concepten en producten én een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Droogstand

Een goede droogstand is de beste voorbereiding op een gezonde, efficiënte lactatie. AgruniekRijnvallei (AR) heeft een droogstandsaanpak geformuleerd met als doel gemakkelijk afkalven en gewoon hARd melken.

Lees meer

Mineralen

AR levert een uitgebreid assortiment mineralen. De Mineralen AR-mengsels heffen tekorten aan mineralen, sporenelementen en vitaminen op. Mineralen AR-mengsels zijn door de unieke structuur smakelijk, stofvrij en gemakkelijk te doseren.

Lees meer
Maxammon Grain Gerst

Maxammon grain Gerst

Maxammon grain Gerst is een product op basis van geplette gerst. De gerst heeft een behandeling ondergaan. Dit in combinatie met het inkuilen zorgt ervoor dat het gehalte aan ruw eiwit (RE) in het product verhoogd wordt.

Lees meer

Sodagrain

Sodagrain is een ontsloten graanproduct. Het wordt gemaakt door een graan zoals tarwe, rogge of triticale te ontsluiten met natronloog.

Lees meer

VLOG en non-GMO voor melkvee

Speciaal voor de productie van VLOG-melk heeft AgruniekRijnvallei een compleet assortiment VLOG-voeders samengesteld.

Lees meer
Melkkoeien aan het voerhek

Regulier assortiment melkvee

Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol.

Lees meer
Structuurbrok Gras

Structuurbrok Gras

Structuurbrok Gras is een brok die een rustige vertering van de melkkoe stimuleert.

Lees meer
Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien
Ruwvoerteelt

Ruwvoer is een belangrijk onderdeel van het rantsoen van de koeien. Kwalitatief ruwvoer is goud waard. Om een maximale gewasopbrengst te halen, moeten alle facetten van de ruwvoerteelt kloppen.

Onze specialisten melkvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Richard ter Beek
Verkoopleider rundvee
Foto Richard ter Beek
Foto Richard ter Beek
Contact met
Richard ter Beek
Verkoopleider rundvee
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Foto Jeroen van Veldhuizen
Foto Jeroen van Veldhuizen
Contact met
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Coen van Sterkenburg
Specialist rundvee & schapen & ruwvoerteelt
Foto Coen van Sterkenburg
Foto Coen van Sterkenburg
Contact met
Coen van Sterkenburg
Specialist rundvee & schapen & ruwvoerteelt
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Foto Raijmond Krabbenborg
Foto Raijmond Krabbenborg
Contact met
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Onze specialisten
Raijmond