Zwart-witte en roodbonte koeien aan het voerhek
Sector

Melkvee

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor melkvee. Afhankelijk van jouw situatie, visie en het bedrijfseigen ruwvoer stel je in enkele stappen het beste rantsoen samen. Onze specialisten staan voor je klaar!

Concepten & producten

Gezond hARd melken met Zuiver Voer

Op een efficiënte wijze een hoog productieniveau behalen en tegelijkertijd de gezondheid van je dieren managen. Dat is jouw uitdaging. Op veel dingen heb je grip. Maar niet op alles. Zo wordt de melkveesector de laatste jaren met veel veranderingen geconfronteerd op het gebied van wet- en regelgeving. Voor jou betekent dit veel onzekerheid en een nieuwe strategie. Efficiënt veel liters melk produceren, daar draait het om. Met een hoge efficiëntie bespaar je immers op voeraankoop en fosfaatproductie. Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van jouw melkkoeien en dus voor jouw rendement. 

Onze concepten voor de melkveehouderij

Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Onze concepten en producten én een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Maxammon Grain Gerst

Maxammon grain gerst

Maxammon grain gerst is een product op basis van geplette gerst. De gerst heeft een behandeling ondergaan. Dit in combinatie met het inkuilen zorgt ervoor dat het gehalte aan ruw eiwit (RE) in het product verhoogd wordt.

Lees meer
Celgetal Vitaal Korrel

Celgetal Vitaal Korrel

Sinds januari 2022 is de berekening van het celgetal op melkveebedrijven aangepast. Hierdoor is het gemiddelde celgetal met 12% omhoog gegaan. Reden voor onze afdeling nutritie om een mengsel samen te stellen dat zich richt op het verlagen van het celgetal.

Lees meer
Droogstaande koeien

Droogstand

Een goede droogstand is de beste voorbereiding op een gezonde, efficiënte lactatie. AgruniekRijnvallei (AR) heeft een droogstandsaanpak geformuleerd met als doel gemakkelijk afkalven en gewoon hARd melken.

Lees meer

Mineralen

AR levert een uitgebreid assortiment mineralen. De Mineralen AR-mengsels heffen tekorten aan mineralen, sporenelementen en vitaminen op. Mineralen AR-mengsels zijn door de unieke structuur smakelijk, stofvrij en gemakkelijk te doseren.

Lees meer
Koeien in de wei Teunis

VLOG en non-GMO voor melkvee

Speciaal voor de productie van VLOG-melk heeft AgruniekRijnvallei een compleet assortiment VLOG-voeders samengesteld.

Lees meer
Structuurbrok Gras

Structuurbrok Gras

Structuurbrok Gras is een brok die een rustige vertering van de melkkoe stimuleert.

Lees meer
AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR
Gemakkelijk en snel online bestellen

Of je nu vaste klant bent of een keer zakgoed van AR wilt proberen, een online bestelling plaatsen is zo gedaan! Ons bestelportaal Mijn AR is een website en app voor onze vaste klanten. Wil je een keer zakgoed proberen van AR? Bestel dan via de AR Webshop.

Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien
Ruwvoerteelt

Ruwvoer is een belangrijk onderdeel van het rantsoen van de koeien. Kwalitatief ruwvoer is goud waard. Om een maximale gewasopbrengst te halen, moeten alle facetten van de ruwvoerteelt kloppen.

Onze specialisten melkvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Foto Jeroen van Veldhuizen
Foto Jeroen van Veldhuizen
Contact met
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Foto Raijmond Krabbenborg
Foto Raijmond Krabbenborg
Contact met
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Onze specialisten
Raijmond