Sector

Melkgeiten

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor melkgeiten. Voor iedere fase hebben wij een passend aanbod. Onze specialisten denken graag met je mee over goed producerende geiten en meer werkplezier!

Concepten & producten

Gezond hARd melken met Zuiver Voer

De sector heeft de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt, waardoor ook van buitenaf de druk op de sector steeds groter wordt. Hierdoor gaan wet- en regelgeving de komende jaren een steeds belangrijkere rol spelen in uw bedrijfsvoering. Daar staat tegenover dat u de geiten maximaal wilt laten presteren en dat op een efficiënte wijze. De gezondheid van de geiten staat hierbij natuurlijk voorop. Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol.

De voeders van AgruniekRijnvallei zijn afgestemd op de specifieke behoeften van geiten. Zuiver Voer staat garant voor gezonde geiten die in staat zijn veel liters met de juiste gehalten te produceren. 

Maxammon Grain Gerst Maxammon Grain Gerst Maxammon Grain Gerst
Actie Maxammon grain Gerst

Tot en met 16 september 2022 kun je profiteren van € 5,- korting per ton op de dagprijs bij een bestelling van Maxammon grain Gerst zowel in bulk als losgestort.

Onze concepten voor de geitenhouderij

Alleen gezonde geiten zijn in staat die extra liters melk te geven. Onze concepten en producten én een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Geiten in de stal kijkend in de camera

Regulier assortiment geiten

Alleen gezonde geiten zijn in staat die extra liters melk te geven. De juiste optimalisatie van het rantsoen en een gerichte inzet van Zuiver Voer dragen hieraan bij.

Lees meer

Opfokvoeders lammeren

Een hoge melkproductie begint bij een optimale opfok van de lammeren. Een goed ontwikkeld lam is de basis voor een goed producerende melkgeit.

Lees meer
Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien Ruwvoerteelt gras maaien
Ruwvoerteelt

Ruwvoer is een belangrijk onderdeel van het rantsoen van de geiten. Kwalitatief ruwvoer is goud waard. Om een maximale gewasopbrengst te halen moeten alle facetten van de ruwvoerteelt kloppen.

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over de opfok, voerefficiëntie en gezondheid. 

Koert Kuizenga
Specialist geiten & schapen
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Specialist geiten & schapen
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Fleur Kroone
Specialist geiten
Foto Fleur Kroone
Foto Fleur Kroone
Contact met
Fleur Kroone
Specialist geiten
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Onze specialisten
Fleur