Geiten
Voeders

Opfokvoeders lammeren

De opfokvoeders van AR kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en hun smakelijkheid. Zuiver Voer staat garant voor lammeren met een gezonde, snelle groei en een goede eerste lactatie.

Een hoge melkproductie begint bij een optimale opfok van de lammeren. Een goedontwikkeld lam is de basis voor een goed producerende melkgeit. Het doel is een melkgeit waarmee een hoge efficiëntie en een hoog voersaldo wordt gerealiseerd. Het voeren van zuivere, smakelijke en goed verteerbare grondstoffen resulteert in een hoge groei. AgruniekRijnvallei (AR) levert een compleet assortiment voor een zorgeloze opfok van je lammeren. Onze specialisten kunnen je over de totale opfok adviseren. Samen met jou gaan we voor het maximale resultaat, want een goede start is de basis voor hARd melken.

Opfokvoeders geiten

De opfokvoeders van AR kenmerken zich door de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en hun smakelijkheid. Deze eigenschappen stimuleren de voeropname waardoor de pens zich optimaal kan ontwikkelen. Met geitenkorrel opfok start kan vroegtijdig een hogere voeropname worden gerealiseerd. Het resultaat is een gezonde en snelle groei en een goede eerste lactatie.

Zuiver Voer

Door de gespecialiseerde productielocaties is AR in staat het optimale voer te produceren voor jou als geitenhouder. De juiste grondstoffen voor geiten kunnen worden gebruikt en deze kunnen op de juiste manier bewerkt worden. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel, zodat we voor iedere geitenhouder het juiste voer kunnen produceren.

Individueel bewerkte grondstoffen 

Iedere grondstof in het opfokvoer krijgt zijn eigen specifieke bewerking. Dit resulteert in een rustige fermentatie in de pens en een goede vertering wat de kans op pensverzuring en diarree verkleint. Hierdoor kunnen energierijke grondstoffen gevoerd worden die voor een gezonde pensflora en een goede pensontwikkeling zorgen.

Onze specialisten geiten

Onze specialisten komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten geiten de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen. Waar nodig wordt onze nutritionist ingeschakeld. Onze specialisten kunnen je onder andere adviseren over de opfok, voerefficiëntie en gezondheid. 

Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Foto Sharon van Schaijk
Foto Sharon van Schaijk
Contact met
Sharon van Schaijk
Nutritionist
Fleur Kroone
Specialist geiten
Foto Fleur Kroone
Foto Fleur Kroone
Contact met
Fleur Kroone
Specialist geiten
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Foto Wichert Spijkerboer
Foto Wichert Spijkerboer
Contact met
Wichert Spijkerboer
Specialist rundvee & geiten
Onze specialisten
Koert