Schouder aan schouder samenwerken

Onze coöperatie

De coöperatie is een springlevende organisatievorm. Resultaat voor de coöperatie betekent resultaat voor de leden. We zetten alles op alles om onze agrarische leden en afnemers maximaal te ondersteunen.

Coöperatie AR telt ongeveer 2.000 actieve leden en heeft circa 300 medewerkers in dienst. De hoofdvestiging van AR is in Wageningen. Coöperatie AR is enig aandeelhouder van AgruniekRijnvallei Holding B.V. De diverse bedrijfsactiviteiten van AR zijn hierin als zelfstandige werkmaatschappijen ondergebracht. De totale jaaromzet bedraagt €240 miljoen.

AR realiseert

We zien klanten en markten in hoog tempo veranderen en de complexiteit toenemen. In die veranderende omgeving stimuleren en ondersteunen we onze leden actief bij het optimaliseren van hun bedrijf. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige producten en praktische adviezen. Vanuit onze coöperatieve achtergrond werken we schouder aan schouder samen op basis van wederzijds vertrouwen. Samen zoeken we naar unieke en slimme oplossingen. Hierbij adviseren we niet alleen, maar realiseren we wat we beloven. Dit doen we vanuit praktisch partnerschap. Want de mensen van AR zijn, net als onze leden, echte aanpakkers.