AR Coproducten dochteronderneming AgruniekRijnvallei
AR Coproducten

Hoogwaardige droge en natte diervoeders voor de veehouderij

AR Coproducten is een deskundige en betrouwbare leverancier van droge en natte speciaalvoeders voor de varkenshouderij en rundveehouderij. Ook levert AR Coproducten enkelvoudige grondstoffen in vrachten van minimaal 24 ton.

De grondstoffen kunnen onbewerkt of bewerkt worden geleverd, zowel in bulk als losgestort. Voor onze afnemers zijn we continu op zoek naar producten die een duidelijke meerwaarde hebben. Naast het leveren van de producten kunnen wij je ook adviseren over de opslag en de toepassing ervan.

AR Coproducten werkt samen met meerdere partners in de markt om je ook te kunnen voorzien van onder andere bierbostel, stro en hooi. 

Varkens 

AR Coproducten is jouw leverancier van droge en natte bijproducten voor de varkenshouderij. Daarnaast levert AR Coproducten ook speenvoeders en melkkorrels voor biggen.

 

Rundvee

Voor de rundveehouderij produceert AR Coproducten in Doetinchem verschillende producten. 

Enkelvoudige grondstoffen

Voor zowel de varkenshouderij, de rundveehouderij als de pluimveehouderij is AR Coproducten ook een betrouwbare partner op het gebied van enkelvoudige grondstoffen zoals granen, sojaschroot, raapschroot etc. Door de vele connecties in de markt kan AR Coproducten zowel onbewerkte als bewerkte enkelvoudige grondstoffen in volle vrachten aanbieden. Afhankelijk van het type enkelvoudige grondstof kan dit geblazen, gekiept of met walking floor worden geleverd.

Leveringcondities AR Coproducten

  • Enkelvoudige grondstoffen vanaf 24 ton
  • Enkelvoudige grondstoffen bewerkt en onbewerkt leverbaar
  • Enkelvoudige grondstoffen levering geblazen/losgestort (Walking floor/gestuurde as/stugge as)
  • Enkelvoudige grondstoffen franco of vrij op wagen leverbaar
  • Stro en hooi te leveren combinatie of enkele wagen (tegen meerprijs)
  • Stro en hooi afladen tegen meerprijs
  • Enkele vrachten op voorkoop voor bepaalde periode mogelijk
  • Betaling via automatische incasso SEPA (Bedrijven Euro-incasso)

Heb je vragen of wil je bestellen? 

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier of neem direct contact op met AR Coproducten via info@ar-coproducten.nl of bel naar 0316-293966. Sander Hulshof en Connie te Braak helpen je graag verder. 

Informatieaanvraag AR Coproducten

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.