Biologische witte vleeskuikens
Sector

Vleespluimvee

AgruniekRijnvallei levert een compleet assortiment gangbare en biologische voeders voor vleespluimvee. Onze specialisten denken graag met je mee hoe je goede resultaten kunt behalen met gezonde dieren en veel werkplezier.

Gezond groeien met Zuiver Voer

In deze uitdagende tijd vinden wij het nog belangrijker om er te zijn voor de Nederlandse pluimveehouder. Dit doen we met onze innovatieve vleespluimveevoeders. We produceren de vleespluimveevoeders volgens basisprincipes van Zuiver Voer. In de voeders wordt maximaal aandacht besteed aan een goede darmgezondheid. Dit is de basis voor een goede groei en voederconversie. Het resultaat gezonde vleeskuikens van goede kwaliteit. 

We leveren niet alleen voer dat aansluit bij de vraag vanuit de markt, we delen ook graag onze kennis met jou. 

AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR AR Webshop en Mijn AR
Gemakkelijk en snel online bestellen

Of je nu vaste klant bent of een keer zakgoed van AR wilt proberen, een online bestelling plaatsen is zo gedaan! Ons bestelportaal Mijn AR is een website en app voor onze vaste klanten. Wil je een keer zakgoed proberen van AR? Bestel dan via de AR Webshop.

Onze specialisten vleespluimvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Foto Hans Ebbers
Foto Hans Ebbers
Contact met
Hans Ebbers
Specialist pluimvee