AR Kalver TMR AgruniekRijnvallei
Rundvee
Voeders

AR Kalver TMR

De eerste zes maanden van het kalf zijn essentieel voor een goede groei en ontwikkeling. De basis van een optimaal kalverrantsoen begint bij het gebruik van zuivere grondstoffen.

Naast het gebruik van zuivere grondstoffen is ook de bewerking van de grondstoffen belangrijk om de beste benutting bij het kalf te kunnen realiseren. 

AR Kalver TMR

AR Kalver TMR is een compleet mengsel dat volledig in de behoeftes van het kalf voorziet. Het mengsel bestaat uit een hoogwaardige kalverbrok gemengd met gehakseld stro en kan van 0 t/m 6 maanden onbeperkt verstrekt worden aan kalveren. Het product kenmerkt zich door een constante samenstelling, waardoor de kalveren telkens dezelfde voerkwaliteit binnenkrijgen. De brok in de mix bevat een uitgebalanceerd grondstoffenpatroon wat resulteert in hoge efficiënte groei én glans op uw kalveren. Door het gehakseld stro in het mengsel en de geplette gerst in de kalverbrok wordt een gezonde vertering gerealiseerd.

Verkrijgbaarheid

AR Kalver TMR is te bestellen met de code: 24711BB en wordt geleverd in een BigBox (karton) met deksel van 650 kg op een pallet. Doordat het mengsel een compleet voer is hoeven er geen andere producten meer los bijgevoerd te worden. Ervaar zelf het werkgemak en het werkplezier van goed ontwikkelde kalveren.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over AR Kalver TMR? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Arjan Blom
Specialist rundvee
Foto Arjan Blom
Foto Arjan Blom
Contact met
Arjan Blom
Specialist rundvee
Onze specialisten
Dirk