Lid/klant worden

Wil je klant worden bij AR en wil je daarnaast lid worden? Op deze pagina lees je hier meer over.

Bij AR kun je alles bestellen wat nodig is op het agrarische bedrijf, van diervoeders en melkpoeder tot gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. Dit kan eenvoudig via de telefoon of Mijn AR. Via Mijn AR kun je onder andere orders plaatsen en de bestelgeschiedenis inzien. Zodra wij over de actuele bedrijfs- en factuurgegevens beschikken, maken we een account aan dat je via de computer maar ook mobiel kunt benaderen. Stukgoedproducten kunnen ook besteld worden via ARwebshop.

Voordelen lidmaatschap

Wanneer je op jaarbasis voor ten minste 2.500 euro benodigdheden of diensten van AR betrekt (statuten AR, artikel 8, lid 5), kun je lid worden van coöperatie AgruniekRijnvallei. Als lid van AR draag je bij aan een van de belangrijkste doelstellingen die ons bestuur voor ogen staat: versterking van de coöperatie. Een coöperatie die de bedrijfsvoering op agrarische bedrijven in het werkgebied op positieve wijze begeleidt en zo een bijdrage levert aan de continuïteit van de agrarische ondernemers, dus ook voor jouw bedrijf.

Lidmaatschap van coöperatie AR is gratis en weggelegd voor zowel natuurlijke als rechtspersonen. Stemrecht krijg je bij een afname van meer dan 2.500 euro per jaar. Leden van AR ontvangen korting op voer en meststoffen. De voorwaarden voor het lidmaatschap staan in onze statuten. AR kent een uitgesloten aansprakelijkheid (U.A.).

Lid/klant worden?

Vul dan het onderstaand formulier in of neem contact op met onze klantenservice, 0317-499510. Heeft u een adreswijziging? Gebruik dan ons klantmutatieformulier.

Ik wil meer informatie over klant/lid worden