Menu

Een rustige vertering met Structuurbrok Gras

Brokken van Structuurbrok Gras

Structuurbrok Gras is een brok die een rustige vertering van de melkkoe stimuleren. Vooral bij snelle graskuilen of weidegras kan een snelle vertering voor problemen zorgen, zoals dunne mest. Structuurbrok Gras ondersteunt een rustige vertering zodat de nutriënten goed opgenomen worden. Zo kan de koe de voedingstoffen omzetten in melk.

Zuiver Voer

Bij een grasrijk rantsoen kan een te snelle brok problemen opleveren. Met de juiste grondstoffenkeuze én een specifieke bewerking hiervan kan er gestuurd worden op de rust van de vertering. De optimale bewerking verschilt ook nog eens per grondstof. Door iedere grondstof apart te bewerken bereiken we een brok die én de juiste energie bevat én rust in het rantsoen creëert. Dit proces noemen wij Zuiver Voer.

Betere mest en betere resultaten

De resultaten met Structuurbrok Gras laten de verbeterde vertering zien. Met een stijging van 2,2 punten BSK en hogere gehaltes vet, eiwit en lactose laat de koe zien dat zij in een topconditie verkeert en optimaal kan presteren.

  BSK Melk (kg) Vet (%) Eiwit Lactose (%)
Nulmeting 46,4 30,6 4,35 3,64 4,62
Structuurbrok Gras 48,6 30,9 4,54 3,81 4,65

 

Ervaring van melkveehouder Van Rooijen

 

"Meer melk, een goede vertering en mooie kostenbesparing"

Danny Grandia is erg tevreden over de brok. Hij zag de mest verbeteren en hoefde geen bierborstel meer te verstrekken. "Voor de proef lag de melkproductie rond de 29 liter en tijdens de proef steeg dit naar gemiddeld 32 liter. Ook de gehaltes liggen op een hoog niveau. ”

Voordelen Structuurbrok Gras

Danny Grandia over zijn ervaring met Structuurbrok Gras
  • Gezonde en hogere melkproductie
  • Betere mest
  • Rustigere vertering en betere opname van voedingsstoffen
  • Past in verschillende rantsoenen
  • Laag fosfor-gehalte
  • Vervanger voor bierborstel
  • Geproduceerd volgens de Zuiver Voer-filosofie

Assortiment

In het assortiment zitten Structuurbrok Gras-voeders met verschillende eiwitgehaltes. De brokken zijn aan de voerreeksen Uniek en Maxima toegevoegd. De reeks Uniek is voor een scherpe voerprijs met een goede melkproductie. De voerreeks Maxima is voor een maximaal technisch resultaat en bevat elementen die de gezondheid en vruchtbaarheid extra ondersteunen. Meer weten over ons assortiment? Download onze assortimentsfolder.

Meer weten of bestellen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Structuurbrok Gras? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Bestellingen kunt u doorgeven aan onze verkoopbinnendienst via 0317-499510.

Neem contact met mij op

  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.