Menu

Gezond hARd melken met Zuiver Voer

Afbeelding: Melk

Alleen gezonde koeien zijn in staat die extra liters melk te geven. Op een efficiënte wijze een hoog productieniveau behalen en tegelijkertijd de gezondheid van uw dieren managen. Dat is uw uitdaging. Met een hoge efficiëntie bespaart u immers op voeraankoop en fosfaatproductie.
Het juiste voer speelt hierbij een sleutelrol.
 Met het zuivere voer en de kennis van AR behaalt u een een hoog koesaldo en een gezonde, hoge en efficiënte melkproductie per koe.

Zuiver Voer. Goed voor uw dieren, goed voor u.

Zuivere grondstoffen

Elke grondstof zijn bewerking

Voedingswaarde gegarandeerd

Wat betekent Zuiver Voer voor u?

  • Meer melk
  • Gezonde koeien
  • Goede vertering
  • Hogere efficiëntie
  • Betere mest
  • Hoger koesaldo

Een rustige vertering en meer melk

Afbeelding: TVV20160609_1369_uitsnede

Op basis van onze Zuiver Voer-filosofie ontwikkelen en produceren wij voer. Voor de start van het weideseizoen heeft AR nieuwe voeders opgenomen in het assortiment: Structuurbrok Gras. Structuurbrok Gras bevat veel Glucogene Nutriënten, waaronder geplette granen, waardoor de vertering optimaal gestimuleerd wordt. De rustige pensfermentatie zorgt voor meer melk, een goede vertering en lagere voerkosten.

Het voorjaarsgras zit boordevol eiwitten en suikers wat zorgt voor een snelle vertering, maar ook voor snelle mest (dunne mest). Bij een te snelle vertering gaat de benutting van voedingswaarden omlaag. In de praktijk zien we dat Structuurbrok Gras de mestconsistentie verbetert. Bovendien zagen we een stijging van 2,2 punten BSK, een hoger melkvet, eiwit en lactose. Ook is er door de goede mest de inzet van bierbostel niet meer nodig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Zuiver Voer of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoopleider melkvee Richard ter Beek, 06-22503625 mail naar r.terbeek@argroep.nl, of vul het contactformulier hieronder in.

Ga snel naar:
Actualiteiten
Sodagrain, ontsloten tarwe
Programma melkvee
Programma droogstand
Team

Afbeelding: Richard ter Beek-kl

Contactformulier

  1. Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met onze privacy statement.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route