Menu

Actie geplette gerst

Afbeelding: prijs geplette gerst actie april 1975 2020

Profiteer nu van onze actie geplette gerst! Tot en met 25 april 2020 bieden wij u geplette gerst voor € 19,85 per 100 kg (netto) bij een afname van minimaal 12 ton in bulk (mag ook in combinatie met andere voersoorten), inclusief automatische betalingskorting. Geplette gerst is ook als VLOG- en EU28-variant verkrijgbaar.

Bestellen

Om uw bestelling door te geven (artikelcode 21102PL1) kunt u contact opnemen met verkoopleider melkvee Richard ter Beek (06-22503625) of de verkoopbinnendienst van AR (0317-499510).

Geplette gerst voeren naast weidegras

Vers weidegras in het voorjaar bevat veel eiwit. Het is vaak snel verteerbaar waardoor de melkkoe de nutriënten niet optimaal kan opnemen en omzetten naar melkeiwit. Dit is te zien aan het dalende melkeiwitgehalte. Om het eiwit juist uit het gras te kunnen benutten heeft de koe energie nodig. Als de koe dit nergens vandaan kan halen dan gebruikt ze het eiwit als energiebron. Geplette gerst kan ingezet worden zodat de penswerking optimaal ondersteund wordt en de koe het gras om kan zetten naar melkeiwit. 

Voordelen van geplette gerst

  • Past goed naast (weide)gras
  • Rustige zetmeelbron
  • Gezond hARd melken
  • Hogere ruwvoerbenutting
  • Beschikbaar voor regulier, VLOG en EU28

Neem contact met mij op