Menu

Specialist in vleeskuikenvoeders

Vleeskuikens AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei levert een uitgebreid assortiment voeders voor vleeskuikens. In de voeders wordt maximaal aandacht besteed aan een goede darmgezondheid. Dit is de basis voor een goede groei en voederconversie. Het resultaat gezonde vleeskuikens van goede kwaliteit. Zo werken wij samen met u aan topresultaten.

Jarenlange ervaring
Onze dochter WMU heeft jarenlange ervaring in de vleeskuikenhouderij. De kennis die de WMU in de praktijk heeft opgedaan, is verwerkt in het assortiment.

Uitgebreid assortiment vleeskuikenvoeders

Voor ieder marktconcept levert AgruniekRijnvallei het juiste voer. In het assortiment zijn ook aanvullende voeders opgenomen voor wanneer u tarwe bijvoert. Het assortiment bestaat uit verschillende reeksen, met elk zijn specifieke kenmerken. Voor ieder bedrijf is er een samenstelling die past bij de doelstellingen. Uiteraard zijn eigen samenstellingen ook mogelijk.

Praktische ondersteuning

Onze specialisten vleespluimvee kunnen u over de totale mestperiode adviseren. Of het nu gaat om voeding, huisvesting of ventilatie: zij weten wat er speelt en zij zetten zich in voor uw belang.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route