KNZ Likstenen
Rundvee
Voeders

Gezond hARd melken met KNZ likstenen

KNZ likstenen zijn een goede aanvulling op het rantsoen van jouw dieren. KNZ likstenen kunnen de vruchtbaarheid en weerstand verbeteren. Daardoor zijn de kosten om jouw dieren gezond te houden lager en stijgt de productie.

Over KNZ likstenen

KNZ likstenen bevatten gezuiverd Nederlands vacuümzout van de hoogste kwaliteit. Ook zijn noodzakelijke andere mineralen en vitamines aanwezig in de likstenen. In het weiland zijn deze mineralen en vitaminen essentieel als aanvulling op het verse gras en op stal bieden ze een extra verzekering. De likstenen zorgen voor een constante en nauwkeurige aanvoer van mineralen en vitaminen. Ook bij ontmenging in de voermengwagen of op de voergang. Zo helpen KNZ likstenen elk dier om een goede productie en gezondheid te realiseren.

Het assortiment KNZ likstenen van AgruniekRijnvallei

  • KNZ® STANDARD is ideaal als aanvulling op een basisrantsoen of TMR. Bevat naast zout en magnesium ook de essentiële sporenelementen zink, koper, jodium en selenium.
  • KNZ® BIOTIN bevat Biotine. Deze stof verbetert de weerstand tegen klauwaandoeningen en helpt zo de melkproductie te verhogen.
  • KNZ® JUNIOR is speciaal samengesteld met sporenelementen en vitaminen voor jonge dieren in de groei. Om het productiepotentieel van jongvee te realiseren
  • KNZ® SHEEP bevat 100% zuiver geraffineerd vacuümzout. Daarnaast zorgen de likstenen voor een constante en gebalanceerde aanvoer van alle noodzakelijke andere mineralen. In het weiland zijn deze mineralen essentieel als aanvulling op het voer. Zo helpen KNZ SHEEP likstenen elk schaap om een optimale gezondheid en productie te realiseren. De likstenen zijn ook geschikt voor geiten. Het bevat naast zout en magnesium ook de essentiële sporenelementen zink, ijzer, jodium en selenium.

Meer weten of bestellen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over KNZ likstenen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of neem contact op met een van onze specialisten. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via Mijn AR of geef je bestelling door aan onze klantenservice via 0317-499510.

Meer informatie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.

Onze specialisten jongvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Vincent Leemreize
Specialist rundvee & schapen
Foto Vincent Leemreize
Foto Vincent Leemreize
Contact met
Vincent Leemreize
Specialist rundvee & schapen
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Foto Koert Kuizenga
Foto Koert Kuizenga
Contact met
Koert Kuizenga
Verkoopleider geiten
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Foto Mark ter Braak
Foto Mark ter Braak
Contact met
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Onze specialisten
Koert