Rundvee
Voeding
2 april 2024

Maak kennis met Maxammon grain gerst voor vleesvee en ontvang een gratis AR-overall

Wil je ook profiteren van een hoger voersaldo bij je vleesvee? Bestel minimaal 2 ton Maxammon grain gerst en ontvang een mooie AR-overall gratis.

Maxammon grain gerst is een product op basis van geplette gerst. Het wordt geproduceerd volgens onze Zuiver Voer-filosofie. Een speciale behandeling en een uniek inkuilproces zorgen ervoor dat het product veel RE bevat en een hoge pH-waarde heeft.

  • Hoge energiewaarde en hoog RE-gehalte
  • Hogere daggroei, lagere voerkosten
  • Betere vertering en zetmeelbenutting
  • Leverbaar in bulk en losgestort

Onderzoek bij vleesvee: lagere voerkosten, hogere daggroei

Een hogere daggroei met lagere voerkosten: wie wil dat nou niet? De resultaten van een onlangs afgesloten onderzoek laten zien dat het te realiseren is met Maxammon grain gerst. Lees hier de resultaten van het onderzoek.

Probeer het nu zelf en ontvang een gratis AR-overall

Tot en met vrijdag 17 mei 2024 ontvang je bij een bestelling van minimaal 2 ton Maxammon grain gerst voor vleesvee een gratis AR-overall.

AR-overall

Deze donkerblauwe overall is gemaakt van 65% recyclede polyester en 35% katoen. De overall heeft een verdekte drukknoopsluiting aan de voorzijde en elastiek in de rug en taille. De AR-overall heeft twee borstzakken met klep, twee zijzakken, twee intasten, een achterzak en een duimstokzak.

De AR-overall wordt langsbracht door een van onze vleesveespecialisten en ontvang je dus niet tegelijkertijd met je bestelling. Onze specialisten hebben verschillende maten bij zich. Ter plekke zal gekeken worden naar de gewenste maat.

Actievoorwaarden

  • Bestel t/m vrijdag 17 mei 2024 minimaal 2 ton Maxammon grain gerst in bulk (artikelcode 21713) of losgestort (artikelcode 21712). 
  • Maximaal 1 AR-overall per bedrijf.  
  • De AR-overall wordt langsbracht door een van onze vleesveespecialisten en ontvang je dus niet tegelijkertijd met je bestelling. 
  • Voor de AR-overall geldt op = op.

Wil je meer weten of een bestelling plaatsen?

Neem contact op met Harm van Hattem voor meer informatie. Een bestelling plaatsen kan gemakkelijk via de Mijn AR-app of neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@argroep.nl of 0317-499510.

Onze specialisten vleesvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Foto Harm van Hattem
Foto Harm van Hattem
Contact met
Harm van Hattem
Verkoopleider vleesvee
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Foto Jacco Camps
Foto Jacco Camps
Contact met
Jacco Camps
Specialist vleesvee
Onze specialisten
Harm