Menu

Werken bij AR

Ben je op zoek naar een baan? Aan de linkerkant vind je een overzicht van onze vacatures.
AR is een actieve land- en tuinbouwcoöperatie met veehouders, akkerbouwers en fruittelers als leden. We ondersteunen deze agrarische ondernemers bij hun uitdagingen van vandaag en hun plannen voor later.

 

Afbeelding: Jan van Asselt en Hans van der KnaapAR werkt vanuit vier pijlers
Binnen de pijlers Voer, Plant, Op- en overslag en Winkels biedt AR een diversiteit aan functies. Werk je liever met je handen of zit je liever achter de computer? Ben je een prater of een denker? Bij AR is er altijd een functie die bij je past.

 

Afbeelding: Ferdy Tolhoek

Onze kernwaarden

Je toont interesse in je collega’s en klanten en je hebt wat over voor een ander. Je weet wat belangrijk is voor de mensen waarmee je samenwerkt en houdt daar rekening mee. Je voelt je verbonden met AR.Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Je geeft op een positieve manier feedback en staat er voor open om die te ontvangen. Je draait nooit om de waarheid heen.
Je laat in je werk zien dat je gemotiveerd bent en loopt een stap harder. Je doet er alles aan om de gestelde doelen te bereiken. Je werkt met veel enthousiasme en daadkracht.Je staat samen met je collega's voor degelijk werk. Je streeft altijd naar kwaliteit op de lange termijn. Je neemt het zekere voor het onzekere.