Specialist rundvee

Heb jij een passie voor rundvee, ben je ambitieus en klaar voor een nieuwe uitdaging? Geweldig! We zoeken een enthousiaste collega om ons team te versterken! Solliciteer nu.

In een uitdagende markt heeft AR haar marktaandeel in rundvee weten uit te breiden door de kansen in de markt op te zoeken. Samen met onze klanten werken we aan een toekomstbestendige sector. We zien volop kansen om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder uit te breiden. Hierbij kunnen we wel extra mankracht gebruiken.

Als specialist rundvee verkoop je onze voeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties. Het doel: gezond hARd melken met Zuiver Voer. Alleen gezonde koeien zijn immers in staat die extra liters melk te geven. We zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van koeien en dus voor het rendement van onze klanten. Je stuurt onder andere op basis van de managementgegevens. Ook spar je met de rundveehouder om zijn bedrijfsdoelstellingen te bepalen en behalen.

Wil jij als specialist rundvee onderdeel uitmaken van een toonaangevende organisatie in de agrarische sector? Wil jij samen met de rundveehouder het beste uit zijn bedrijf halen? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief;
  • Werkplezier in een enthousiast team;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Ons verlanglijstje

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent initiatiefrijk, klantgericht, zelfstandig en commercieel slagvaardig;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
Praktische adviezen en Zuiver Voer geven de veehouder plezier in het werk en het beste bedrijfsresultaat: ‘Gezond hARd melken’. En daar krijg je als specialist energie van.

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Dirk Italiaander (verkoopleider herkauwers) voor informatie over deze vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AR produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. 

We zijn een coöperatie van ongeveer 2.000 agrarische ondernemers. Samen zijn zij eigenaar en ook afnemer van AR. We stimuleren onze leden bij het optimaliseren van hun bedrijf en het realiseren van een gezond inkomen. Hierbij hebben we niet alleen oog voor het heden, maar ook voor toekomstige generaties.

Solliciteren

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.