Junior specialist rundvee

Ben jij net afgestudeerd, heb je een passie voor rundvee en ben je klaar om je carrière te starten? Geweldig! We zoeken een enthousiaste junior collega om ons team te versterken! Solliciteer nu.

In een uitdagende markt heeft AR haar marktaandeel in rundvee weten uit te breiden door de kansen in de markt op te zoeken. Samen met onze klanten werken we aan een toekomstbestendige sector. We zien volop kansen om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder uit te breiden. Hierbij kunnen we wel extra mankracht gebruiken.

Wat ga je bij ons doen?

Als junior specialist rundvee leer je eerst de kneepjes van het vak. We zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van koeien en dus voor het rendement van onze klanten. Je leert hoe je kunt sturen op technische en financiële resultaten via voeding en management. Daarnaast leer je alles over rundvee en de verkoop aan bestaande en nieuwe relaties. Zo kun je samen met de rundveehouder het beste uit zijn bedrijf halen.

Wil jij als junior specialist rundvee onderdeel uitmaken van een toonaangevende organisatie in de agrarische sector? Wil jij samen met de rundveehouder het beste uit zijn bedrijf halen? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en skills;
  • Auto van de zaak;
  • Interne opleiding;
  • Persoonlijk groeiplan op basis van doelstellingen;
  • Werkplezier in een enthousiast team.

Ons verlanglijstje

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent initiatiefrijk, klantgericht, zelfstandig en commercieel slagvaardig;
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
Praktische adviezen en Zuiver Voer geven de veehouder plezier in het werk en het beste bedrijfsresultaat: ‘Gezond hARd melken’. En daar krijg je als specialist energie van.

Zin in deze uitdaging? 

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Dirk Italiaander (verkoopleider herkauwers) voor informatie over deze vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AR produceert en levert gangbare en biologische voeders. Daarnaast levert AR kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector. Ook hebben we negen Welkoopwinkels en drie op- en overslagbedrijven. We zijn een no-nonsense bedrijf en net zo nuchter als de boeren aan wie we leveren. 

We zijn een coöperatie van ongeveer 2.000 agrarische ondernemers. Samen zijn zij eigenaar en ook afnemer van AR. We stimuleren onze leden bij het optimaliseren van hun bedrijf en het realiseren van een gezond inkomen. Hierbij hebben we niet alleen oog voor het heden, maar ook voor toekomstige generaties.

Solliciteren

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.