Junior commercieel specialist legpluimvee, regio Midden- en/of Zuid-Nederland

Ben jij jong, gedreven, pluimveeliefhebber en sta je te springen om aan de slag te gaan? Top! We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega!

Solliciteren

In een uitdagende markt zoeken we de kansen in de markt op. Samen met onze klanten werken we zo aan een toekomstbestendige sector. We zien volop kansen om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder uit te breiden. Hierbij kunnen we wel extra mankracht gebruiken.

Wat ga je bij ons doen?

Als junior commercieel specialist legpluimvee leer je eerst de kneepjes van het vak. Zo leer je alles over het houden van kippen, verkoop aan bestaande en nieuwe relaties en het sturen op technische en financiële resultaten via voeding en management. Zodat je samen met de pluimveehouder het beste uit zijn bedrijf kunt halen. Pluimveehouden is namelijk topsport; alles moet kloppen voor uitzonderlijke prestaties.

Wat bieden wij?

  • goed salaris, afhankelijk van je ervaring en skills;
  • auto van de zaak;
  • interne opleiding;
  • persoonlijk groeiplan op basis van doelstellingen;
  • werkplezier in een enthousiast team.

Ons verlanglijstje

  • je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • je bent initiatiefrijk, klantgericht en commercieel slagvaardig;
  • je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

"Ik word er blij van als ik een pluimveehouder heb kunnen helpen met diergezondheid, het verbeteren van het rendement of bij het maken van strategische keuzes. Maar ook als ik bij een bedrijf ben geweest waar de pluimveehouder gelukkig door de stal loopt, de dieren gezond zijn en bovengemiddeld presteren.“

Henno van den Bruinhorst - verkoopleider pluimvee

Zin in deze uitdaging?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Henno van den Bruinhorst voor informatie over de vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) speelt met haar gangbare en biologische pluimveevoeders een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland en België. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Naast voeding levert AR met de €i-plus aanpak de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de hennen maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de pluimveehouder vinden we hierbij belangrijk.

Solliciteren