Specialist Pluimvee AgruniekRijnvallei Henno van den Bruinhorst

Commercieel specialist legpluimvee, regio Midden- en/of Zuid-Nederland

Pluimveehouden is topsport; alles moet kloppen voor uitzonderlijke prestaties. Heb jij het in je om samen met de pluimveehouder het beste uit zijn bedrijf te halen? Solliciteer dan nu.

Solliciteren

In een uitdagende markt zoeken we de kansen in de markt op. Samen met onze klanten werken we zo aan een toekomstbestendige sector. We zien volop kansen om middels een uniek portfolio ons marktaandeel verder uit te breiden. Hierbij kunnen we wel extra mankracht gebruiken.

Als specialist pluimvee verkoop je onze pluimveevoeders aan bestaande en nieuwe relaties. Verder begeleid en adviseer je bestaande relaties, met als doel het maximaliseren van het technisch en financieel resultaat op de bedrijven. Je stuurt onder andere op basis van de managementgegevens. Ook spar je met de pluimveehouder om zijn bedrijfsdoelstellingen te bepalen en behalen. In samenwerking met collega’s haal je het beste uit jezelf.

Wat bieden wij?

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • werkplezier in een enthousiast team.

Ons verlanglijstje

  • je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt goede contactuele eigenschappen;
  • je bent initiatiefrijk, klantgericht en commercieel slagvaardig;
  • je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

"Ik word er blij van als ik een pluimveehouder heb kunnen helpen met diergezondheid, het verbeteren van het rendement of bij het maken van strategische keuzes. Maar ook als ik bij een bedrijf ben geweest waar de pluimveehouder gelukkig door de stal loopt, de dieren gezond zijn en bovengemiddeld presteren.“

Henno van den Bruinhorst - verkoopleider pluimvee

Interesse?

Ben je benieuwd hoe werken bij AR is of wil je direct kennismaken? Neem contact op met Henno van den Bruinhorst voor informatie over de vacature. Stuur je motivatiebrief met cv naar Freek Oteman of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wij zijn AR

AgruniekRijnvallei (AR) speelt met haar gangbare en biologische pluimveevoeders een prominente rol in de pluimveehouderij in Nederland en België. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Naast voeding levert AR met de €i-plus aanpak de benodigde kennis en tools om het management in de stal te optimaliseren en de hennen maximaal te laten presteren. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met de pluimveehouder vinden we hierbij belangrijk.

Solliciteren