GroenLeven

AR werkt op het gebied van duurzame energie samen met GroenLeven.

GroenLeven is marktleider in grootschalige zonne-energie in Nederland. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëert zij zonne-energiebronnen op daken, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen, water en boven fruit: de dubbelfunctie. Zo geven deze plekken duurzame energie terug aan de wereld.

Koop, lease of verhuur

Wanneer blijkt, na een gratis en vrijblijvende inventarisatie, dat de locatie geschikt is dan biedt GroenLeven verschillende opties aan. In het geval van verhuur van het dak of lease van de zonnepanalen kun je later besluiten de panelen inclusief SDE-subsidie over te nemen. Om projecten binnen de SDE-subsidie rendabel te maken is een minimum dakoppervlakte van 1500 m2 nodig.


Koop van zonnepanelen: je koopt de installatie en ontvangt zelf de opbrengsten van de geproduceerde stroom.
Lease van zonnepanelen: je ontvangt zelf de opbrengsten van de geproduceerde stroom maar least de installatie van GroenLeven.
Verhuur van het dak: je verhuurt het dak aan GroenLeven die er zonnepanelen plaatst. Je ontvangt hiervoor een vaste vergoeding per jaar. De opbrengst van de geproduceerde stroom gaat naar GroenLeven.

Contactformulier

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je gegevens.