Rundvee
Managementondersteuning

Melkvee Resultaat Inzicht

Voor jouw als gedreven melkveehouder is het belangrijk om je bedrijf continue in beeld te hebben. De specialisten rundvee van AR ondersteunen je graag met specialistisch en up-to-date advies om zo je bedrijfsrendement te maximaliseren.

Een goed hulpmiddel hierbij is Melkvee Resultaat Inzicht. Dit is een interactief managementprogramma dat je eenvoudig inzicht geeft in de technische en economische kengetallen van jouw bedrijf.


Actuele gegevens

Melkvee Resultaat Inzicht koppelt automatisch jouw tankmelken melkcontrolegegevens aan de voerleveranties van AR. Deze koppeling vindt plaats na iedere melkcontrole en iedere melkleverantie. Je beschikt dus altijd over zeer actuele gegevens.


Prestaties per koe en per groep

Met Melkvee Resultaat Inzicht beschik je snel en eenvoudig over actuele managementinformatie met betrekking tot economie, productie, gezondheid en vruchtbaarheid. Ook krijg je actuele quotuminformatie. De prestaties worden op een overzichtelijke manier zowel per koe als per groep getoond.


Rendement in beeld

Via de overzichten krijg je het rendement van jouw bedrijf snel in beeld. Daarnaast word je geattendeerd op afwijkende waarden zodat je snel kunt bijsturen en het rendement van jouw bedrijf verder kunt verhogen. Ook kun je jouw resultaten vergelijken met de gemiddelde resultaten van collega-melkveehouders.


Begeleiding van AR

De specialisten rundvee van AR krijgen een overzicht met actuele kengetallen van jouw bedrijf, zowel technisch als financieel. Bij een volgend bedrijfsbezoek kan daarom snel worden  ingespeeld op de actuele gang van zaken op jouw bedrijf. Daarnaast kunnen deze gegevens ook worden gebruikt voor de berekening van een rantsoenadvies op maat.


Deelname

Deelname aan Melkvee Resultaat Inzicht is eenvoudig. Voor het inlezen van de gegevens hebben wij je toestemming nodig. Vul het aanmeldformulier volledig in en lever deze in bij je specialist rundvee, mail naar optimaal@argroep.nl of stuur het formulier naar: AgruniekRijnvallei Voer B.V., Antwoordnummer 377, 6700 WB Wageningen (postzegel is niet nodig).

 

Aanmeldformulier

Download hier het aanmeldformulier.

Onze specialisten melkvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Foto Dirk Italiaander
Foto Dirk Italiaander
Contact met
Dirk Italiaander
Verkoopleider herkauwers
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Foto Raijmond Krabbenborg
Foto Raijmond Krabbenborg
Contact met
Raijmond Krabbenborg
Specialist rundvee
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Foto Mark ter Braak
Foto Mark ter Braak
Contact met
Mark ter Braak
Specialist rundvee
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Foto Jeroen van Veldhuizen
Foto Jeroen van Veldhuizen
Contact met
Jeroen van Veldhuizen
Productmanager rundvee
Onze specialisten
Mark