Biologische vleeskuikenstal
Biologisch pluimvee
Ondernemen
16 juni 2022

Biologische vleeskuikenmarkt biedt kansen

De biologische vleeskuikenmarkt groeit en biedt ruimte voor uitbreiding. AR is een belangrijke speler in deze vraaggestuurde keten. We zijn op zoek naar ondernemers die biologische vleeskuikens willen gaan houden.

Beschik je over stallen met uitloopweide die geschikt (te maken) zijn voor het houden van biologische vleeskuikens of overweeg je nieuwbouw? Overweeg dan eens de overstap naar deze tak.


Goed te combineren

Het houden van biologische vleeskuikens is goed te combineren met andere werkzaamheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze sector biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Quickscan: wat is er mogelijk?

Een stal van 750 m2 (15 m x 50 m) biedt ruimte aan twee koppels van 3.000 vleeskuikens. Hiervoor is een uitloop van 2,4 hectare nodig. Door middel van een quickscan brengen we in beeld wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen we helpen bij het maken van een saldobegroting.


AR-aanpak

  • Eén aanspreekpunt
  • Snel inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf
  • Volledige begeleiding: van (om)schakelen tot het houden van biologisch vleespluimvee
  • Saldoberekening op basis van voerwinst per kuiken.


Spil in de biologische markt

AR Biologisch is een belangrijke speler op de biologische markt en is een van de weinige voerleveranciers in Nederland die biologische voeders voor alle diersoorten zelf produceert. In deze vraaggestuurde keten is AR een belangrijke schakel tussen de vleeskuikenhouder en de afzet.

Meer informatie?
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Foto Hans Ebbers
Foto Hans Ebbers
Contact met
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Theo Snetselaar
Specialist vleespluimvee
Foto Theo Snetselaar
Foto Theo Snetselaar
Contact met
Theo Snetselaar
Specialist vleespluimvee
Onze biologisch pluimvee specialisten
Hans