biologische vleeskuikens in stal
Biologisch pluimvee
Ondernemen
11 november 2022

Biologische vleeskuikenmarkt biedt kansen

Er is veel vraag naar biologisch pluimveevlees van Nederlandse bodem. Hierdoor biedt de biologische vleeskuikenmarkt ruimte voor uitbreiding. AR is een belangrijke speler in deze keten en heeft in samenwerking met partners kansrijke perspectieven te bieden.

We zijn op zoek naar ondernemers die een locatie hebben waar pluimvee gehouden kan worden en tevens een buitenuitloop kunnen realiseren bij de stal(len). Een overdekte uitloop is geen vereiste.


Goed te combineren

Het houden van biologische vleeskuikens is goed te combineren met andere werkzaamheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze sector biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Quickscan: wat is er mogelijk?

Een stal van 750 m2 (15 m x 50 m) biedt ruimte aan twee koppels van 3.000 vleeskuikens. Hiervoor is een uitloop van 2,4 hectare nodig. Door middel van een quickscan brengen we in beeld wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen we helpen bij het maken van een saldobegroting.


AR-aanpak

  • Eén aanspreekpunt
  • Door middel van quickscan mogelijkheden vergunning snel in beeld
  • Alternatief voor biologisch legpluimvee
  • Volledige begeleiding vanuit AR: van (om)schakelen tot het houden van biologisch vleespluimvee
  • Goede rendementen, transparante prijzen.


Spil in de biologische markt

AR Biologisch is een belangrijke speler in de biologische markt en is een van de weinige voerleveranciers in Nederland die biologische voeders voor alle diersoorten zelf produceert. In deze vraaggestuurde keten is AR een belangrijke schakel tussen de vleeskuikenhouder en de afzet.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met Theo Snetselaar, 06-52474818 of t.snetselaar@argroep.nl of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie?

Onze specialisten vleespluimvee

Onze specialisten staan voor je klaar en komen graag een kijkje bij je nemen. Tijdens bedrijfsbegeleiding en stalbezoek nemen onze specialisten het rantsoen en de resultaten met je door en wordt er gekeken naar mogelijke verbeteringen.

Theo Snetselaar
Specialist vleespluimvee
Foto Theo Snetselaar
Foto Theo Snetselaar
Contact met
Theo Snetselaar
Specialist vleespluimvee
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Foto Hans Ebbers
Foto Hans Ebbers
Contact met
Hans Ebbers
Specialist pluimvee
Onze biologisch pluimvee specialisten
Hans