28 oktober 2022

Welkoop Geldermalsen opent nieuw winkelpand

Burgemeester Servaas Stoop van gemeente West Betuwe heeft donderdagavond 27 oktober het nieuwe pand van Welkoop Geldermalsen officieel geopend. Op 28 en 29 oktober wordt de opening van het nieuwe winkelpand feestelijk gevierd met de klanten.

De nieuwbouw geldt als vervanging van de winkel aan de Rijnstraat. De winkel is ruim, overzichtelijk en modern ingericht volgens de nieuwe formule van Welkoop. In deze formule staan beleving en inspiratie centraal. Verschillende afdelingen hebben een prominente plek gekregen, waaronder kleding en schoenen. Daarnaast kunnen klanten een kopje koffie drinken in de speciaal ingerichte koffiecorner.

Goed bereikbaar en ruime parkeerplaats

De nieuwe locatie ligt op een schitterende locatie aan de Parallelweg in Geldermalsen, bij de rotonde net ten noorden van de overweg van de spoorlijn Tiel-Geldermalsen en pal tegenover De Pluk. De winkel beschikt over een ruime parkeerplaats.

Investeren in winkels

Voorafgaand aan de openingshandeling door Burgemeester Servaas Stoop sprak voorzitter Menso Tijssen van coöperatie AgruniekRijnvallei (AR) de aanwezigen toe. De winkel in Geldermalsen is een van de negen Welkoopwinkels die AR exploiteert. Menso Tijssen: “We zijn trots dat na jaren van voorbereiding en overleg dit mooie pand op deze mooie locatie gerealiseerd is. De winkels zijn een belangrijke pijler binnen AR en daarom vinden we het ook belangrijk om te investeren in de winkels.”

Twee dagen lang feest

De opening wordt op 28 en 29 oktober feestelijk gevierd met de klanten, onder andere met 20% korting. Afgeprijsde en webshopartikelen zijn uitgezonderd.