Coöperatie
2 juli 2024

Vente Paardenvoeding en AgruniekRijnvallei gaan strategische samenwerking aan

Per 1 september a.s. gaan Vente Paardenvoeding en AgruniekRijnvallei (AR) een strategische samenwerking aan. Door de samenwerking blijven de visie en het merk Vente Paardenvoeding behouden en versterkt AR haar positie in paardenvoeders.

De producten van Vente Paardenvoeding zullen geproduceerd en geleverd gaan worden door AR. De komende tijd staat in het teken van de integratie van de activiteiten.

Continuïteit gewaarborgd

De huidige eigenaren Paul Vente en Kees Naalden van Vente Paardenvoeding hebben geen opvolger voor de bedrijfsactiviteiten. Paul Vente: “Om de continuïteit voor afnemers te waarborgen zijn we op zoek gegaan naar een partner om mee samen te werken. Net als wij staat AR naast hun klanten en bieden ze persoonlijk advies.” De medewerkers van Vente Paardenvoeding komen bij AR in dienst. Ook Paul Vente en Kees Naalden gaan voor AR werken en blijven het aanspreekpunt voor de relaties van Vente Paardenvoeding.

V.l.n.r. Johan Schuttert, Paul Vente, Arjen van Nuland, Kees Naalden en Mark Ipema.

Prachtige kans voor AR

AR is een grote speler in de markt en bezit reeds drie andere merken paardenvoeding. Arjen van Nuland, algemeen directeur AR: “Het merk Vente Paardenvoeding past binnen de omnichannelstrategie van AR en het merk is complementair aan de andere drie paardenvoermerken van AR. We kunnen zo nog beter de markt bedienen.”

V.l.n.r. Kees Naalden, Paul Vente en Arjen van Nuland.

V.l.n.r. Kees Naalden, Paul Vente en Arjen van Nuland.