Algemeen
30 mei 2024

Feestelijke opening Welkoop Woudenberg

Woensdagavond 29 mei is het nieuwe pand van Welkoop Woudenberg officieel geopend door burgemeester Magda Jansen van de gemeente Woudenberg. We zijn trots dat na jaren van voorbereiding en overleg dit mooie pand gerealiseerd is.

Algemeen directeur Arjen van Nuland: “De winkels zijn een belangrijke pijler binnen AR. We zijn daarom blij dat we deze mooie nieuwe locatie hebben kunnen realiseren. De winkel ligt op een schitterende locatie. In de nieuwe winkel is het historische spoorweggebouw op fraaie wijze geïntegreerd.” Dit gebouw lag eind negentiende eeuw aan de zogenaamde ‘Kersenlijn’, een spoorwegverbinding van Kesteren naar Amersfoort, als onderdeel van de verbinding Amsterdam-Keulen.

Ruime winkel en parkeergelegenheid

De winkel is met 1.500 m2 ruim opgezet (950 m2 winkelruimte, 350 m2 buitenterrein en 200 m2 magazijn). Ook is er een parkeerterrein gerealiseerd met 50 parkeerplaatsen. In de winkel is de nieuwe winkelformule van Welkoop doorgevoerd waarbij beleving en inspiratie centraal staan. In het midden van de winkel staat een grote vlonder met daaromheen de verschillende afdelingen. Dit zorgt voor een overzichtelijke winkel. In een speciaal ingerichte koffiecorner kunnen klanten gezellig een kopje koffie drinken.

Lekker buiten bezig zijn

Welkoop is er voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn en te zorgen voor alles wat groeit en bloeit. In de nieuwe winkel vind je ook aanvullend assortiment en extra services, waaronder een Servicepunt Dier met een gediplomeerd dierspecialist. Ook heeft de winkel een overdekte tuinkas van 450 m2, waar de klant lekker uitgebreid kan shoppen voor de tuin.

Kortingsweekend

Van 30 mei tot en met 1 juni wordt de opening van het nieuwe winkelpand feestelijk gevierd met de klanten. Tijdens dit openingsweekend geldt 20% korting.