Nieuwbouw Welkoop Geldermalsen
Algemeen
25 februari 2022

Eerste paal nieuwbouw Welkoop Geldermalsen

Vrijdag 25 februari gaf Martin Grift namens AgruniekRijnvallei (AR) het officiële startschot voor de nieuwbouw van Welkoop Geldermalsen door de eerste paal te slaan.

In aanwezigheid van Adrie van Kessel (JC van Kessel Bouw) en Arjen van Nuland (ArgruniekRijnvallei) gaf namens AR gaf Martin Grift namens AgruniekRijnvallei (AR) het officiële startschot voor de nieuwbouw van Welkoop Geldermalsen door de eerste paal te slaan

De nieuwe winkel komt – als vervanging van de huidige Welkoop aan de Rijnstraat in Geldermalsen – te staan aan de Parallelweg bij de rotonde net ten noorden van de overweg van de spoorlijn Tiel-Geldermalsen en pal tegenover het grote multifunctionele centrum De Pluk. Als alles volgens planning verloopt wordt de winkel in het najaar van 2022 geopend. De winkel krijgt ruim 2.000 m2 winkel- en magazijnruimte en 65 parkeerplaatsen.

De winkel in Geldermalsen is een van de negen Welkoopwinkels die AR exploiteert. Welkoop is een landelijke formule die zich richt op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen.