Menu

Gezonde groei, hoger rendement

Afbeelding: Vleesvarkens

AgruniekRijnvallei (AR) levert voeders voor elk type vleesvarken. Onze unieke samenstellingen zijn bijzonder smakelijk. Naast goed voer staan wij voor goed advies. Daarom hebben onze specialisten diepgaande kennis van varkensvoeding. Samen met u werken wij aan een efficiëntere groei, een maximale slachtkwaliteit en een hoger rendement.

Bij AR geloven we in zuiver voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Klik hier voor meer informatie over Zuiver Voer.

Kracht van CCM

Voeropname

De beschikbaarheid van voedingsstoffen voor het varken wordt bepaald door de combinatie van concentratie in het voer én de voeropname. Het verbeteren van de voeropname door een juiste samenstelling levert een beter resultaat op! Vooral bij beren is een optimale voeropname noodzakelijk voor het beste resultaat.

Beste groei

Groei is grofweg te verdelen in drie groepen: spier, spek en overig. Het grote verschil in eindresultaat kan gemaakt worden door te sturen op de spek- en spieraanzet. Dit is echter niet eenvoudig, groei is een complex proces waarop veel factoren van invloed zijn. Denk aan voersamenstelling, vertering, geslacht enzovoort. Met een uitgebalanceerde samenstelling kan gestuurd worden op de totale groei en de verdeling tussen spier en spek. Om hier gericht op in te spelen is diepgaande kennis van praktijk én voersamenstelling noodzakelijk! Onze specialisten beschikken over deze kennis én hebben volledig inzicht in uw samenstellingen.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route