Menu

Voor iedere uitdaging een innovatieve oplossing

27-10-2017
Voor iedere uitdaging een innovatieve oplossing

Het einde van het jaar nadert. In deze periode van het jaar maken veel varkenshouders de balans op. Er worden nieuwe afspraken en doelstellingen geformuleerd. AR heeft voor iedere uitdaging een innovatieve oplossing.

Zeugen
Bij de zeugen staat de bigvitaliteit en het streven om zoveel mogelijke kwaliteitsbiggen af te leveren onder druk. Hiervoor is het nieuwe STRUCTO-zeugenvoerconcept ontwikkeld. Dit innovatieve voerconcept ondersteunt het beenwerk, het afbigproces, de vitaliteit van de biggen en de duurzaamheid van de zeugen.

Biggen
Bij de biggen ligt de uitdaging nog steeds bij het bestrijden en voorkomen van coli- en streptokkokken-problemen met behoud van groei. Hiervoor is het HAVIC-biggenvoerconcept ontwikkeld.

Vleesvarkens
Bij de vleesvarkens streven we naar een zo hoog mogelijke groei en een zo laag mogelijke voederconversie waarbij we de darmgezondheid op peil houden. Hiervoor is het STRUCTOVIT-vleesvarkensvoerconcept ontwikkeld. Voor iedere uitdaging ligt een innovatieve oplossing binnen handbereik. Overleg met uw specialist varkens waar de kansen liggen.