Menu

Nieuw: AR Luzerne Varken

7-2-2020
Afbeelding: Luzerne varkens

Wettelijk is het verplicht om voldoende afleidingmateriaal bij uw biggen te hebben. AR Luzerne Varken (artikelcode 01409) is hier uitermate geschikt voor.

Afleidingsmateriaal

Het afleidingsmateriaal moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet het onder andere wroetbaar en eetbaar zijn. AR Luzerne Varken heeft een kruidige geur die de interesse van de biggen wekt. Verstrekt op een dichte vloer willen biggen hier graag in wroeten. Daarnaast geeft luzerne een gezonde darmprikkel. AR Luzerne Varken is iets fijner van structuur en kan daarom goed worden opgenomen.

Samenstelling

AR Luzerne Varken bestaat uit pure luzerne met enkele procenten plantaardige olie. De natuurlijke olie bindt het blad van de luzerne en verbetert de opname. Het is belangrijk dat het blad goed wordt opgenomen, omdat deze een hoge voedingswaarde heeft. AR Luzerne Varken bevat geen grassen, stro of andere ruwvoeders. Het is rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen, en sporenelementen. Het product is eiwitrijk (±16%).

Verstrekken

Verstrek het product tweemaal daags op een dichte vloer. U kunt ook emmers met gaten ophangen waarin u de luzerne verstrekt.

Scherp geprijsd!

Prijsstelling is al volgt: prijs per stuk € 12,00 per baal (20 kg), bij 56 stuks(1 pallet € 8,90) per baal. (prijzen zijn ex.btw 9%)

  • Helpt om ongewenst gedrag bij biggen te voorkomen.
  • Door kunstmatige droging vrij van ziektekiemen en paratbc-bacteriën.
  • Nauwkeurig te voeren en gemakkelijk uit de verpakking te halen door de voorgesneden plakken/porties

Meer weten of bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via 0317-499510 of mail naar order@argroep.nl.