Menu

Kennisbijeenkomsten ‘Gezondheidsmanagement op het varkensbedrijf’

17-3-2017
Kennisbijeenkomsten ‘Gezondheidsmanagement op het varkensbedrijf’

Ondanks grote inspanningen lukt het de sector niet om ziektes als PRRS te doen verdwijnen. Voor elke varkenshouder is het dagelijks een uitdaging om deze ziekten buiten het bedrijf te houden en te zorgen dat ziektes geen negatieve invloed hebben op de bedrijfsresultaten. In april organseert AR vier kennisbijeenkomsten. Tijdens de kennisbijeenkomsten wordt u bijgepraat over de mogelijkheden om de gezondheid op bedrijf goed te managen.

Omdat de gezondheidsmanagement van zeer grote invloed is op uw resultaten organiseert AR hierover vier kennisbijeenkomsten bij u in de omgeving. Binnenkort ontvangt u hiervoor de uitnodiging. Tijdens de bijeenkomsten delen dierenartsen en een voedingsexpert hun kennis over gezondheidsmanagement. In West- en Midden-Nederland werkt DAP VUG mee aan deze kennisbijeenkomsten. In Oost-Nederland worden twee bijeenkomsten gehouden waarbij DAP de Slinge betrokken is.

Sprekers
Voedingsexpert Marcel Schennink geeft een inleiding over de invloeden van voeding op gezondheid.Een goede darmflora is zeer bepalend voor de weerstand van uw varkens. De darmflora is te beïnvloeden met voeding. De sprekers van de dierenartspraktijken richten zich tijdens hun praatje op virussen en luchtwegproblematiek. We zien u graag op een van de bijeenkomsten

Wanneer: