Menu

Gebruikerservaring Agrubrij

11-3-2021
Gebruikerservaring Agrubrij
Varkenshouder Cor Gertzen

Agrubrij is een hoogwaardig mengsel van ingekuilde Corn Cob Mix (CCM) en tarwegistconcentraat. De CCM is op een speciale en zorgvuldige wijze geconserveerd waardoor Agrubrij rijk is aan melkzuurbacteriën. Dit zorgt voor een natuurlijke fermentatie wat een positieve invloed heeft op de (darm)gezondheid en als zodanig op groei en voederconversie.

”De varkens zijn gezond, zijn mooi van kleur, hebben een goede conditie en ze groeien er hartstikke goed van.”

Varkenshouder Cor Gertzen uit Didam voert al ruim 10 jaar Agrubrij aan zijn zeugen en vleesvarkens. Een groot voordeel van Agrubrij is de constante kwaliteit en samenstelling. Het drogestofgehalte varieert nauwelijks. Vooral voor de zeugen is dit ideaal. Die presteren het beste bij een constant rantsoen. Daarnaast merk je dat het smakelijk is. Ze vreten het graag.” Cor is zeer tevreden over Agrubrij. Het rekent goed door en het levert een mooi technisch resultaat op van 32 gespeende biggen per zeug en een groei 915 gram. De varkens zijn gezond, mooi van kleur, hebben een goede conditie en ze groeien er hartstikke goed van!

Meer weten over Agrubrij?

Neem dan contact op met André Kamp, specialist brijvoer, 06-22503637 of met AR Coproducten 0316-293966 of mail naar info@ar-coproducten.nl.