Menu

Bigvitaliteit voorop in vernieuwde voeders

8-6-2018
Bigvitaliteit voorop in vernieuwde voeders

Met trots presenteren wij ons nieuwe assortiment biggenvoeders waarbij bigvitaliteit het uitgangspunt is. De voeders staan voor een goede voeropname en darmgezondheid en een gezonde groei. Aanstaande maandag gaat het vernieuwde assortiment in.

Het assortiment is opgedeeld in vier reeksen, te weten Prima, Uniek, Maxima en Havic. Met het assortiment kan alle genetica gevoerd worden. De artikelcodes zijn zoveel mogelijk gelijk gebleven.

Havic-voeders
De Havic-voeders lichten we hier uit. Deze voeders staan voor een maximale biggezondheid. Omdat de ervaringen met deze voeders zeer positief zijn, is het aantal Havic-voeders uitgebreid. Uniek in de Havic-voeders is de combinatie van CCM, haver en vismeel. De smakelijkheid van CCM, de veiligheid van haver en de verteringsefficiëntie van vismeel zorgen ervoor dat uw biggen op de dag van spenen al de gewenste voeropname van 150 gram per big per dag bereiken.

Meer informatie
De nieuwe assortimentskaart vindt u hier. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met uw specialist varkens of met onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.

 

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route