Menu

AR pakt PIA aan met StructoVit

23-6-2017
AR pakt PIA aan met StructoVit

De groei van de varkens in Nederland stijgt. Het is zaak dat de darmen hierbij gezond blijven. Hier en daar heeft de darmgezondheid wat extra ondersteuning nodig.

Zeker in perioden waarbij de varkens onregelmatig voer opnemen (bijvoorbeeld bij warm weer) hebben ze behoefte aan extra ondersteuning. De zomer is een gevoelige periode, maar ook de periode hierna, wanneer de temperaturen weer gaan dalen. Zo zien we momenteel relatief veel PIA-problemen, een ontsteking van de darmwand bij varkens.

Structovit-concept
AR heeft een nieuw concept aan de Zuiver Voer-filosofie toegevoegd. Het StructoVit-concept. In het StructoVit-concept worden op specifieke wijze structuur en vezels toegevoegd met als doel: vitale darmen. Speciale toevoegingen beschermen de darm maximaal tegen de schade die ongewenste gasten kunnen aanrichten. StructoVit ondersteunt de darmen, met behoud van groei en werkplezier.

Meer weten of bestellen?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over Structovit? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Bestellingen kunt u plaatsen bij onze verkoopbinnendienst, telefoon 0317-499510.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route