Menu

AR AON-mix draagt bij aan gezonde oren

22-6-2018
AR AON-mix draagt bij aan gezonde oren

AR AON-mix is een uniek product dat de biggen ondersteunt bij het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer afvalstoffen zich opstapelen kunnen oren verkleuren (zwarte puntjes). Dit zorgt niet alleen voor irritatie bij de big, maar kan er ook voor zorgen dat andere biggen hierin happen.

Oorzaak verkleuring
Voeding speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van een big. Een big moet gezond kunnen groeien. Dit betekent dat ook de afvalstoffen makkelijk afgevoerd moeten kunnen worden. Gaan deze afvalstoffen zich in het lichaam ophopen, dan kan dit resulteren in een verkleuring van de oorpunten. Deze verkleuring gaat gepaard met een kriebelende en irriterende sensatie bij de big. Het is dan voor een big niet vervelend als een andere big hierin bijt. 

AR AON-mix
Om de verkleuring aan de oren te voorkomen moeten de afvalstoffen dus makkelijk het lichaam van de big kunnen verlaten. De AON-mix (artikelcode 21761K20) vangt de afvalstoffen af voordat ze zich op kunnen hopen. Vervolgens wordt via de bloedbaan deze afvalstoffen afgevoerd en uiteindelijk via de urine uitgescheiden.

Meer weten of bestellen?
Heeft u nog vragen over de AR AON-mix? Dan kunt u terecht bij een van onze specialisten varkens. Bestellingen kunt u plaatsen door te bellen naar onze verkoopbinnendienst via 0317-499510.