Menu

100ste leverancier De Groene Weg is klant AR

4-3-2020
100ste leverancier De Groene Weg is klant AR
Hendrik-Jan, zijn vrouw Ditty en zijn vader Brand-Jan

De Groene Weg, de dochteronderneming van Vion die zich exclusief toelegt op de inkoop, productie en verwaarding van biologisch rund- en varkensvlees, is de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Deze maand bereikte De Groene Weg een nieuwe mijlpaal: in Barneveld tekende Hendrik-Jan van den Heuvel zijn leveranciersovereenkomst met De Groene Weg. Daarmee is hij de honderdste varkenshouder die op dit moment varkens levert aan de onderneming.

Hendrik-Jan voert zijn varkens van AR. We zijn dan ook erg trots dat hij de 100e leverancier is van De Groene Weg!

Omschakeling naar biologisch
Van den Heuvel werkt samen met zijn vrouw op het varkensbedrijf dat hij samen met zijn ouders bezit. Ze houden 300 vleesvarkens. De omschakeling naar biologisch werd ingezet nadat zijn vader aangegeven had te willen stoppen. “De biologische manier van varkens houden spreekt me aan, het voelt authentieker. De Groene Weg kwam al snel in beeld als partner. Ik zeg bewust partner, want dat is de kracht van de onderneming. De Groene Weg denkt met je mee, praat met je mee en helpt je problemen op te lossen. Het is een gezamenlijk traject, met een persoonlijke aanpak.”

Bron tekst en foto: persbericht De Groene Weg