Menu

Specialist in varkensvoeders

Varkensvoer

Ondernemers werken met doelstellingen. AgruniekRijnvallei (AR) beseft dit en helpt u graag om deze doelstellingen te realiseren.

Voer is voor ons geen doel maar slechts een middel. De uitgebalanceerde varkensvoeders van AR staan garant voor lage voerkosten, een hoge groei en een uitstekende gezondheid van uw varkens. We hebben een uitgekiend voerpakket ontwikkeld voor biggen, zeugen en vleesvarkens.

Ontdek Zuiver Voer.

Bij AR geloven we in zuiver voer. Onder de noemer Zuiver Voer maken we dan ook bewuste keuzes voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen, die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat Zuiver Voer het beste is voor het welzijn en de prestaties van uw dieren. En dus voor uw rendement. Maar ook voor de wereld om ons heen. 

Zuivere grondstoffen

Elke grondstof zijn bewerking

Gegarandeerde voedingswaarde

Van grondstof naar fabriek

We beschikken over eigen op- en overslaglocaties in Wageningen, Lienden en Doetinchem. Alle grondstoffen die binnenkomen worden van tevoren uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. De grondstoffen voor Zuiver Voer worden zowel per boot als vrachtauto aangeleverd. In onze specialistische fabrieken wordt er vervolgens voer van gemaakt. Door de verschillende aanvoermogelijkheden zijn we flexibel op de grondstoffenmarkt. Hierdoor kunnen we grondstoffen scherp inkopen.

Speciale bewerking

Afbeelding: Leon Messing_021-klein

Zuiver Voer vraagt om een speciale bewerking. Om het te kunnen produceren hebben we onze fabrieken in Wageningen en Didam om laten bouwen. Grondstoffen gaan niet meer als mengsel door de hamermolen, maar krijgen ieder hun eigen, specifieke bewerking. We kunnen grondstoffen tot verschillende fijnheden malen, pletten en walsen. Hierdoor ontstaat voer met de juiste structuur en deeltjesgrootte. Hét recept voor een betere darmgezondheid van uw varkens.

Nieuwsbrief
Contact

Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
Postbus 610
6700 AP Wageningen

T 0317-499599
F 0317-499590
E info@argroep.nl

Bereken de route