Menu

VLOG voer voor melkvee

Melkkoeien eten VLOG voer

De vraag naar VLOG-melk stijgt. Met de hogere opbrengstprijzen voor VLOG-melk kan het aantrekkelijk zijn om over te stappen. Bij het produceren van VLOG-melk moet u ook VLOG-gecertificeerd voer verstrekken. Ruwvoer is over het algemeen al GMO-vrij.

VLOG

VLOG-voer bevat geen genetisch gemodificeerde (GMO) grondstoffen. VLOG is de naam van het kwaliteitssysteem dat dit waarborgt. GMO-grondstoffen zijn op gen-niveau aangepast. Door deze modificatie krijgen de gewassen gunstige eigenschappen voor de teelt mee.

Eiwitrijk krachtvoer

Sojaschroot is een veelgebruikt eiwitrijk product in regulier voer. Dit product vervangen door GMO-vrij sojaschroot is prijzig, waardoor het voordeel van VLOG wegvalt. Door de ijzeren voorraad van AR is er nooit een tekort aan goede GMO-vrije grondstoffen. Bovendien worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van het voer. Hierdoor blijft het eiwitgehalte op een hoog niveau.

Goede melkproductie

Dagelijkse productie en levering

AR heeft een gespecialiseerde fabriek en eigen op- en overslaglocaties zodat er flexibel geproduceerd kan worden. Klantspecifieke orders kunnen hierdoor iedere dag geleverd worden.

Assortiment

AR heeft een uitgebreid assortiment melkveevoeders speciaal voor de productie van VLOG-melk. Naast VLOG-melkveevoeders heeft AR ook non-GMO mineralen, melkpoeders en enkelvoudige voeders in haar assortiment. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Wilt u de assortimentsfolder ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.